Έκκληση προς τα μέσα ενημέρωσης από τη σύζυγο του Μίκαελ Σουμάχερ

Έκκληση προς τα μέσα ενημέρωσης από τη σύζυγο του Μίκαελ Σουμάχερ

Να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς της ζήτησε η Κορίνα Σουμάχερ από τους δημοσιογράφους.

«Είναι σημαντικό, στον κοινό μας αγώνα στο πλευρό του Μίκαελ, να αφεθούν ήσυχοι οι γιατροί και το νοσοκομείο για να μπορέσουν να εργασθούν με ηρεμία. Σεβαστείτε τις ανακοινώσεις τους και εγκαταλείψτε το νοσοκομείο. Σας παρακαλώ, αφήστε ήσυχη και την οικογένειά μας». Με αυτό το μήνυμα η σύζυγος του θρύλου της Formula1 Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα ζήτησε σήμερα από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς της που περνά ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές μετά τον τραυματισμό του «Σούμι» στις 29 Δεκεμβρίου.

Η κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της  F1 παραμένει σύμφωνα με τους γιατρούς σταθερή, αλλά κρίσιμη, εννιά ημέρες μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

«Η κλινική εικόνα του Μίκαελ Σουμάχερ είναι σταθερή καθώς βρίσκεται υπό διαρκή θεραπεία και φροντίδα. Ωστόσο, οι θεράποντες γιατροί του τονίζουν ότι εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του κρίσιμη», ανέφερε σε χθεσινή του ανακοίνωση το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου ο Σουμάχερ νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν σήμερα πως παραδόθηκε στις αρχές που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος του Σουμάχερ, η κάμερα που ο Γερμανός πιλότος φορούσε στο κράνος του την ημέρα του ατυχήματος.

Διαβάστε ακόμη: Η μεγαλύτερη μάχη του Μίκαελ Σουμάχερ