Εκπτώσεις έως και 60% στην Cosmote

Εκπτώσεις έως και 60% στην Cosmote

Κάθε εβδομάδα, νέα προϊόντα σε έκπτωση.

Εκπτώσεις έως και 60% και με έως 36 άτοκες δόσεις, σε μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, σταθερής και κινητής, προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE, για να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους Smartphones, Tablets, laptops, Smart gadgets και αξεσουάρ σε απίστευτες τιμές. Κάθε εβδομάδα θα προστίθενται και νέα προϊόντα σε έκπτωση.

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, στα καταστήματα COSMOTE σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές θα βρουν: δημοφιλή Smartphones με έκπτωση έως 40%, Tablets με έκπτωση έως 25%, αλλά και πακέτα σύνδεσης COSMOTE Mobile Internet με κάρτα φθηνότερα έως 34% για να σερφάρουν από το Tablet ή το laptop τους, όπου κι αν βρίσκονται. Μοναδικές εκπτώσεις έως 60% περιμένουν τους καταναλωτές και σε αξεσουάρ και Smart gadgets.

Επιλεγμένα laptops και σταθεροί υπολογιστές διατίθενται φθηνότερα έως 25%, ενώ τηλεοράσεις διατίθενται με έκπτωση έως 34%. Ιδιαίτερα προσιτές είναι οι τιμές και στα ασύρματα τηλέφωνα και τα περιφερειακά.

Oι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν ακόμα φθηνότερα τα Smartphones και Tablets που επιθυμούν με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE, για να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται, Mobile Internet στο αξεπέραστο δίκτυό της. Έτσι μπορούν να επικοινωνούν, να σερφάρουν και να διασκεδάζουν με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, με τη σιγουριά των δικτύων 4G και 4G+ COSMOTE, Νο1 δικτύων σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cosmote.gr .