Ελέγξτε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας με μία μόνο σταγόνα λαδιού

Ελέγξτε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας με μία μόνο σταγόνα λαδιού

Το motorcheck up ήρθε στην ελληνική αγορά.

Γρήγορο, εύκολο και εξαιρετικά απλό τεχνικό έλεγχο του κινητήρα του αυτοκίνητου σας με μια μόνο σταγόνα λαδιού λανσάρει η motorcheck up στην ελληνική αγορά.

Μέχρι τώρα ο έλεγχος της μηχανικής κατάστασης ενός αυτοκινήτου, είτε ήσασταν ο επίδοξος πωλητής η αγοραστής, απαιτούσε μια σειρά από αναζητήσεις και ραντεβού προκειμένου να βρεθεί ο «αξιόπιστος» μηχανικός ή το συνεργείο που θα αξιολογήσει την κατάσταση του.

Πλέον με το motorcheck up τεστ, το μόνο που χρειάζεται είναι μια σταγόνα λαδιού πάνω στο ειδικά διαμορφωμένο χαρτί. Με το motorcheck up τεστ, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό του κινητήρα, χωρίς να τον διαλύσετε. Όπως ο γιατρός εξετάζει έναν ασθενή αναλύοντας μόνο μια σταγόνα αίματος, το δοκιμαστικό αυτό σύστημα χρειάζεται μια μόνο σταγόνα από το λάδι της μηχανής για να ανιχνεύσει αν ο κινητήρας είναι υγιής ή εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Με το MOTORcheckUP, μπορείτε να ελέγξετε τον κινητήρα σας για τα εξής:
• Ιζήματα, υπολείμματα στο λάδι
• Κατάσταση του ίδιου του λαδιού
• Νερό (συμπύκνωση ή ψυκτικό υγρό) στο λάδι
• Καύσιμο στο λάδι

Έτσι μπορείτε να διαγνώσετε γρήγορα το πρόβλημα αποκαλύπτοντας συγκεκριμένες ελλείψεις καθώς επίσης και τις αιτίες των ζημιών. Αυτό σας εξοικονομεί χρήματα, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του κινητήρα και βελτιώνοντας την απόδοσή του. Σε περίπτωση ζημιών του κινητήρα, το MOTORcheckUP αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με τα αίτια των ζημίων.

Ως εκ τούτου, σας καλούμε να δοκιμάσετε το σύστημα αυτό δοκιμής. (www.motorcheckup.gr)