Ελληνική παρουσία στην Παγκόσμια Σύνοδο Επιχειρηματικότητας 2016

Ελληνική παρουσία στην Παγκόσμια Σύνοδο Επιχειρηματικότητας 2016

Έξι Έλληνες επιχειρηματίες επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στη διοργάνωση GES στην Καλιφόρνια.

Έξι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Σύνοδο Επιχειρηματικότητας 2016 (GES) που λαμβάνει χώρα από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου, στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης του Προέδρου Ομπάμα να επεκτείνει την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και των οικονομικών ευκαιριών σε όλο τον κόσμο, η GES συγκεντρώνει ήδη από το 2010, τους σημαντικότερους καινοτόμους, στοχαστές, κοινωνικούς επιχειρηματίες και επενδυτές.

Κάθε διοργάνωση GES λαμβάνει χώρα σε μια διαφορετική περιοχή του κόσμου, από τις Ηνωμένες Πολιτείες έως την υποσαχάρια Αφρική. Η φετινή GES θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, στην καρδιά της Silicon Valley (http://www.ges2016.org/).

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative – THI), όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ένας σημαντικός εταίρος της Πρεσβείας των ΗΠΑ σε προγράμματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, καλύπτει μέρος των δαπανών της ελληνικής αποστολής.

Το FortuneGreece.com θα βρίσκεται στη Σιλικον Βάλεϊ για να σας μεταφέρει το κλίμα της μεγάλης γιορτής της επιχειρηματικότητας.