Ελληνικό τουριστικό πανόραμα στην Στοκχόλμη

Ελληνικό τουριστικό πανόραμα στην Στοκχόλμη

Τον Φεβρουάριο του 2014 μία έκθεση αποκλειστικά για τον τουρισμό, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

Αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την αγορά της Σκανδιναβίας φιλοδοξεί να πετύχει την επόμενη χρονιά η χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, η Ελλάδα θα αναδείξει τα καλύτερα στοιχεία από τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία της στο 1ο Grekland Panorama, μίας διοργάνωσης αποκλειστικά για τη χώρα μας, το Φεβρουάριο του 2014, στη Στοκχόλμη.

Το Grekland Panorama θα διοργανωθεί από τις 14 έως και τις 16 Φεβρουαρίου 2014, από την εταιρεία North Events, στο εκθεσιακό κέντρο Globe Arenas, Annexete στη Στοκχόλμη, με πρωταρχικό στόχο μία πρωτοποριακή και δυναμική παρουσίαση Ελλάδας και του τουριστικού προϊόντος της σε επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς και στο ευρύ κοινό των σκανδιναβικών αγορών.

Διαβάστε ακόμη: Καθοριστική η συμβολή του τουρισμού στην οικονομία

Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση, με συμμετοχή εκπροσώπων των tour operators που δραστηριοποιούνται στις σκανδιναβικές αγορές, τουριστικών γραφείων και αεροπορικών εταιρειών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν συναντήσεις με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες της ελληνικής αγοράς.

Τις επόμενες δύο ημέρες που η διοργάνωση θα είναι ανοικτή για το κοινό (χωρίς εισιτήριο), τα 3.000 τ.μ. του εκθεσιακού χώρου θα γεμίσουν από εικόνες, ήχους και γεύσεις Ελλάδας.