Ένα εκατομμύριο δολάρια σε μια ώρα για τον «εχθρό» του Apple Watch

Ένα εκατομμύριο δολάρια σε μια ώρα για τον «εχθρό» του Apple Watch

Το «έξυπνο» ρολόι έσπασε κάθε ρεκόρ στο Kickstarter και φιλοδοξεί να κάνει το smartwatch της Apple να μοιάζει παρελθόν.

Αν και όλος ο κόσμος αναμένει με αγωνία το νέο «έξυπνο» ρολόι της Apple τον προσεχή Απρίλιο, άλλοι κατασκευαστές smartwatch ετοιμάζονται ήδη να μπουν σε μια ακόμη τεχνολογική μάχη – η οποία δημιούργησε ένα μοναδικό ρεκόρ.

Ο λόγος για το νέο Pebble Time, το οποίο κατάφερε μέσα σε μια μόλις ώρα να συγκεντρώσει στην πλατφόρμα crowdfunding του Kickstarter το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Το Pebble Time, με νέα χρώματα στην οθόνη και αυτονομία έως και επτά ημέρες, αποτελεί το μοναδικό προϊόν που μάζεψε τόσο γρήγορα 1 εκατ. δολάρια στην ιστορία του Kickstarter.

Το Pebble Time Kickstarter θα συνεχίζει να μαζεύει χρήματα για τον επόμενο μήνα, γεγονός το οποίο υπόσχεται ένα τεράστιο ποσό για την τελική παραγωγή του – αν λάβουμε υπόψη την ταχύτητα με την οποία ο κόσμος το στηρίζει οικονομικά.

Η επιτυχία της Pebble στο Kickstarter δεν είναι τυχαία. Η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο της smartwatch στην πλατφόρμα πριν από τρία χρόνια κι από τότε έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την κοινότητα των kickstarters.

Φυσικά, η ίδια η πλατφόρμα δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως ευτυχισμένη με την οικονομική επιτυχία του Pebble Time, καθώς θα λάβει το 5% του συνολικού ποσού που θα συγκεντρωθεί μόλις ολοκληρωθεί η καμπάνια χρηματοδότησης.