Ένα μαγικό ταξίδι παρέα με ένα ποτήρι JOHNNIE WALKER BLUE LABEL

Ένα μαγικό ταξίδι παρέα με ένα ποτήρι JOHNNIE WALKER BLUE LABEL

600 καλεσμένοι απόλαυσαν ένα μοναδικό υπερθέαμα που έδωσε πνοή στη θεατρική διάσταση της απόλυτης απόλαυσης του ουίσκι.

Το μαγικό ταξίδι στο κέντρο ενός ποτηριού γεμάτο με JOHNNIE WALKER BLUE LABEL ολοκληρώθηκε επιτυχώς, ύστερα από τρεις παραστάσεις στις 16 και τις 17 Σεπτεμβρίου. Περίπου 600 καλεσμένοι, μεταξύ τους οι Daniel Bruhl, Donna Air, Luke Treadaway και Regi Blinker παρευρέθηκαν στην αποκλειστική πρεμιέρα της πρωτοπόρας θεατρικής, μουσικής και καλλιτεχνικής διαδρομής στο Λονδίνο.

Η διαδρομή αυτή τους έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψουν πως πρωτοπόρησε το brand, περίπου 200 χρόνια πριν, με την Τέχνη του Blending. Γνώρισαν επίσης τα έξι χαρακτηριστικά στοιχεία του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL – τη φρεσκάδα, την πλούσια φρουτώδη γεύση, τα αρώματα βύνης & ξύλου, την πικάντικη αίσθηση αλλά και τον καπνιστό του χαρακτήρα.

«Αυτό το συναρπαστικό θεατρικό event αποτέλεσε μια πρόκληση από το σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίησή του. Χωρίς να έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο, το JOHNNIE WALKER BLUE LABEL μαζί με τους Done + Dusted δημιούργησαν επιτυχώς μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας 360 μοιρών για την οποία είμαστε όλοι φοβερά περήφανοι. Οι παραστάσεις του SYMPHONY IN BLUE ήταν εξαιρετικές και τα συναισθήματα δέους, ενθουσιασμού και έκπληξης που ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των καλεσμένων, μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι πετύχαμε το σκοπό μας», δήλωσε ο Hamish Hamilton, Διευθυντής των Done+Dusted.

Στο φαντασμαγορικό event μέσα από παιχνίδια φωτός, τέχνης, ήχου, ακραίων θερμοκρασιών, γαστρονομίας και δρώμενων, η φαντασία και η αντίληψη της γεύσης των καλεσμένων αμβλύνθηκε μέσα από εξαιρετικές εμπειρίες, όπως:

Είσοδο στο πρώτο σύστημα Whisky Weather στον κόσμο, ένα πολυτελές τεχνητό σύννεφο από JOHNNIE WALKER BLUE LABEL.

Το δωμάτιο πάγου, στο όποιο μεταφέρθηκε πάγος 10.000 ετών που χρησιμοποιήθηκε και για το σερβίρισμα των ποτών των καλεσμένων.

Παρακολούθηση και συμμετοχή στο χειροποίητο κάπνισμα των βαρελιών με τη χρήση φλογοβόλων.

Τη σπάνια εμπειρία της γνωριμίας με τον Master Blender του Johnnie Walker, Jim Beveridge και τη δημιουργία ενός Signature Blend από τα καλύτερα ουίσκι του κόσμου, αλλά και από ουίσκι που δεν έχουν λανσαριστεί ακόμη από το Johnnie Walker.

Γεύμα με πιάτα από τους αρχιτέκτονες της γαστρονομίας Bompas & Parr.

Το SYMPHONY IN BLUE κορυφώθηκε με ένα μεγαλοπρεπές φινάλε που περιλάμβανε ένα πρωτότυπο μουσικό όργανο, το οποίο συνόδευε το The Flavour Conductor, δημιουργημένο από τους περίφημους «αρχιτέκτονες» του φαγητού Bombas and Parr.

«Το The Flavour Conductor, είναι ένα πρωτοποριακό project που βοηθάει το κοινό να αναγνωρίσει τη σπανιότητα και το βαθύ χαρακτήρα του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL. Συνεργαστήκαμε με τον Καθηγητή Charles Spence για να αναγνωρίσουμε την πολύπλοκη σχέση μεταξύ της ακοής, της οπτικής και της γεύσης και χρησιμοποιήσαμε την έρευνά μας για να δημιουργήσουμε το πρώτο μουσικό όργανο στον κόσμο που αλλάζει τη γευστική μας αντίληψη. Κάθε σωλήνας του οργάνου είναι κουρδισμένος ώστε να αναδεικνύει συγκεκριμένες γεύσεις από το ποτήρι μας. Καθώς το όργανο παίζει, ο σχεδιασμός του, η σύνθεση του και το οπτικό υλικό που προβάλλεται, φέρνουν στο προσκήνιο τα έξι βασικά χαρακτηριστικά του Johnnie Walker Blue Label με τον καλύτερο πιθανό τρόπο», δήλωσε ο Sam Bompas, Ιδρυτής των Bombas & Parr.

Η Διαδρομή στο Κέντρο ενός Ποτηριού γεμάτο με JOHNNIE WALKER BLUE LABEL θα ταξιδέψει τους επερχόμενους μήνες και σε άλλες κοσμοπολίτικες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, η Σαγκάη και η Σιγκαπούρη.

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL Presents SYMPHONY IN BLUE
JOHNNIE WALKER BLUE LABEL Presents SYMPHONY IN BLUE