Ένα Pink Martini για το Σάββατο

Ένα Pink Martini για το Σάββατο

Τι θα πιούμε, τι θα ακούσουμε και τι θα δούμε το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη στο Θέατρο Λυκαβηττού; Pink Martini!

Οι βραδιές μας έχουν ήδη την φθινοπωρινή φρεσκάδα και οι Pink Martini είναι ότι τους ταιριάζει καλύτερα. Κοσμοπολίτες που συνδυάζουν με απίστευτη ευκολία και χαλαρότητα όλες τις μουσικές που αγαπάμε: Κλασική με τζαζ και ρούμπα με ροκ και bossa nova και ποπ και ήχοι χορευτικοί. Το αποτέλεσμα; Φρέσκο, αισιόδοξο, ξεσηκωτικό, χαρούμενο, αν μη τι άλλο.

Αν και θα προτιμούσαμε να τους ακούμε να παίζουν μέσα σε ένα κλασικό μπιστρό μπαρ… μας κάνει και το θέατρο Λυκαβηττού, όπου εκτός από τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, θα ακούσουμε και το καινούργιο τους άλμπουμ, Get Happy, που κυκλοφορεί στις 24 Σεπτέμβρη.

Διαβάστε ακόμη: Η Ακρόπολη γιορτάζει

Η υπέροχη Storm Large μαζί με τον ιδρυτή του συγκροτήματος, πιανίστα Thomas Lauderdale και τους υπόλοιπους εξαιρετικούς μουσικούς θα μας οδηγήσουν σε ένα υπέροχο ταξίδι. Το Get Happy περιλαμβάνει 16 καινούργια τραγούδια (ηχογραφημένα βεβαίως και με την China Forbes) στα γερμανικά, γαλλικά, κινέζικα, ιαπωνικά, ισπανικά, περσικά, τουρκικά και ρουμανικά! Ο γύρος του κόσμου μέσα σε ένα τραγούδι; Μα ναι!

Θα σας δούμε εκεί.

28.9.2013, Θέατρο Λυκαβηττού, 21.00, Εισιτήρια: 25-35-45ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων:
– Καταστήματα PUBLIC
– Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr