Η εντυπωσιακή σοδειά παιχνιδιών Xbox για το 2015 (βίντεο)

Η εντυπωσιακή σοδειά παιχνιδιών Xbox για το 2015 (βίντεο)

Δείτε όλα τα τρέιλερ από τα πολυαναμενόμενα και φαντασμαγορικά παιχνίδια που κυκλοφορούν μέσα στη χρονιά.

Αποκλειστικό προνόμιο των κατόχων Xbox, και τα δέκα αυτά παιχνίδια αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των gamers. Ας τα δούμε.

Screamride
Το παλιό καλό Roller Coaster Tycoon μεταμορφώνεται σε ένα καταιγιστικό παιχνίδι κατασκευής και καταστροφής. Πυραυλοκίνητα τρενάκια και αεροπλάνα; Τα έχει. Σιδερένια μπάλα κατεδάφισης που τα κάνει όλα μαντάρα; Δική σας. Καλή διασκέδαση.

Κυκλοφορεί: 3 Μαρτίου

Quantum Break
Ένα πείραμα ταξιδιού στο χρόνο πάει στραβά και οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές πάνε μπρος-πίσω στα γεγονότα έχοντας την ικανότητα να σταματούν το χρόνο ή να βλέπουν το μέλλον ενώ βρίσκονται στο παρόν.

Κυκλοφορεί: άνοιξη 2015

Halo 5: Guardians
Νέα ιστορία, με όλο και εντυπωσιακότερα γραφικά και gameplay. Άλλο ένα επεισόδιο της διαστημικής περιπέτειας που κρατά ψηλά τη σημαία των προκατόχων της.

Κυκλοφορεί: καλοκαίρι 2015

Fable Legends
Στην εποχή των μάγων, των ηρώων και των θρύλων, αναλαμβάνετε αποστολές σε συνεργασία με συντρόφους (άλλους παίκτες ή ΑΙ), μάχεστε ανθρώπους και τέρατα και βγαίνετε νικητής με το σπαθί σας.

Κυκλοφορεί: μέσα στο 2015

Inside

Σκοτεινή σύγχρονη περιπέτεια, λίγο απόκοσμη, υπόσχεται να είναι συναρπαστική.

Κυκλοφορεί: μέσα στο 2015

Ori and the Blind Forest

Ένα καλό πνεύμα που περιφέρεται στο σκοτεινό δάσος και πολεμάει τους αντιπάλους του με ικανότητες και κόλπα που μαθαίνει όσο μεγαλώνει.

Κυκλοφορεί: μέσα στο 2015

Rise of the Tomb Raider

Η Lara Croft δεν είναι πια ένα καρτούν με καμπύλες, αλλά ένα οπτικό ποίημα που σκορπίζει θάνατο. Και κάνει πάντα αυτό που της λέτε.

Κυκλοφορεί: μέσα στο 2015

Cuphead
Μοιάζει με τα κινούμενα σχέδια 40 χρόνια πίσω, με χρωματιστά πλασματάκια και κακούς με κέρατα που πρέπει να σκοτώσεις για να περάσεις την πίστα. Σχεδιασμένο στο χέρι, με ρετρό μουσική και με πρωταγωνιστή έναν τύπο με κεφάλι-κούπα με καλαμάκι. Αλλοπρόσαλλα διασκεδαστικό.

Κυκλοφορεί: μέσα στο 2015

Below

Μυστηριώδης κόσμος και ένας μικροσκοπικός πολεμιστής που εξερευνά ένα απομακρυσμένο και επικίνδυνο νησί.

Κυκλοφορεί: μέσα στο 2015

Space Engineers

Διαφημίζεται ως «Minecraft στο Διάστημα» και δείχνει εξίσου, αν όχι περισσότερο, όμορφο.

Κυκλοφορεί: μέσα στο 2015