Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό από τον ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Αρχιερχέα του πολιτικού διχασμού και της θεωρίας των δύο άκρων» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας τη σημερινή του ομιλία.

«Αρχιερχέα του πολιτικού διχασμού και της θεωρίας των δύο άκρων», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του στο Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Σε μια σπάνια στιγμή αυτοκριτικής του», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «ο πρωθυπουργός στη σημερινή του ομιλία ομολόγησε την έλλειψη πολιτικής βούλησης το προηγούμενο διάστημα, για την πάταξη της ναζιστικής βίας. Η ομολογία ενοχής του για το ότι παρά τις συγκεκριμένες καταγγελίες, όπως εμφανίζονται και στη δικογραφία, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έπραξε ως όφειλε, αλλά αντίθετα φλέρταρε ακόμα και με την ιδέα συγκυβέρνησης με τη Χρυσή Αυγή, αναδεικνύει τις δικές της βαρύτατες πολιτικές ευθύνες».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ακόμη: «Ταυτόχρονα, παρά τις τωρινές διαβεβαιώσεις ότι θα εξαλειφθούν τα αίτια εξάπλωσης του φασιστικού φαινομένου, αυτές είναι σαθρές, στον βαθμό που δεν αγγίζουν τον πυρήνα της ασκούμενης μνημονιακής πολιτικής της εξαθλίωσης. Την ίδια στιγμή, ο κ. Σαμαράς ανακηρύσσεται για μια ακόμη φορά σε αρχιερέα του πολιτικού διχασμού και της θεωρίας των δύο άκρων, από την οποία φραστικά και μόνο αποστασιοποιείται, για να διασκεδάσει την πολιτική του απομόνωση ακόμα και μέσα στο ίδιο του το κόμμα».

Διαβάστε ακόμη: Σαμαράς: «Θα εξαφανίσουμε τη Χ.A. από την πολιτική ζωή του τόπου»