Εντοπίστηκε στα Εξάρχεια στικάκι-προκήρυξη για τρομοκρατικό χτύπημα

Εντοπίστηκε στα Εξάρχεια στικάκι-προκήρυξη για τρομοκρατικό χτύπημα

Άγνωστος τηλεφώνησε στο ΔΟΛ και ενημέρωσε πως υπάρχει προκήρυξη που είχε τοποθετήσει σε σε ΚΑΦΑΟ στη συμβολή των οδών Εμμ. Μπενάκη και Σμολένσκυ.

Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κλειστός φάκελος, που περιείχε προκήρυξη για τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο Φάκελος σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247 δεν έχει ακόμα ανοιχτεί και μεταφέρεται κλειστός στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ώστε πρώτα να ληφθούν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό και μετά να εξεταστεί το περιεχόμενό της. Σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει USB στικάκι.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι στον ΔΟΛ από άγνωστο, που ενημέρωνε πως έχει τοποθετηθεί προκήρυξη σε ΚΑΦΑΟ στη συμβολή των οδών Εμμ. Μπενάκη και Σμολένσκυ.

Άμεσα το σημείο αποκλείστηκε και άρχισαν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, ενώ υπήρξε ολιγόωρο θρίλερ μέχρι να εντοπιστεί ο φάκελος, καθώς στην αρχή οι έρευνες ήταν άκαρπές.

Περισσότερα αναμένεται να γνωρίζουν οι αρχές όταν ο φάκελος ανοιχθεί, ενώ εικάζεται πως πρόκειται για ανάληψη ευθύνες αναφορικά με την βομβιστική επίθεση στον ΣΕΒ.

Πηγή: news247.gr