«Επιστημονική φαντασία» – Η κυβέρνηση διαψεύδει ότι ο Κασσελάκης αρνήθηκε το 2019 πρόταση Μητσοτάκη για υπουργοποίηση

«Επιστημονική φαντασία» – Η κυβέρνηση διαψεύδει ότι ο Κασσελάκης αρνήθηκε το 2019 πρόταση Μητσοτάκη για υπουργοποίηση
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης (Α) παρακολουθεί το κλείσιμο της 2ης μέρας της συνεδρίασης της ΚΕ του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο ισχυρισμός στερείται σοβαρότητας, τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του διευθυντή του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί πρόταση να αναλάβει υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο ΣΚΑΙ υπογράμμισε ότι ο ισχυρισμός στερείται σοβαρότητας, λέγοντας ότι «δεν είναι απλώς αλλοίωση της πραγματικότητας ή παραποίησή της, είναι αποκύημα επιστημονικής φαντασίας» του κ. Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ. Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Καπνισάκης, σε συνέντευξή του στο Documento υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε δεχθεί πρόταση να αναλάβει θέση υπουργού στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τη μεσολάβηση του Αντώνη Διαματάρη, την οποία και απέρριψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: