Επτά μονάδες υπέρ του Brexit δίνει μια ακόμη δημοσκόπηση

Επτά μονάδες υπέρ του Brexit δίνει μια ακόμη δημοσκόπηση
epa05358776 A handout image made available by the British Broadcasting Corporation (BBC) shows shows broadcaster Andrew Marr (L) interviewing UK Independence Party Leader (UKIP) Nigel Farage (R) on the Andrew Marr show at BBC Studios, Central London, Britain, 12 June 2016. Britons will vote on whether to remain in or leave the EU in a referendum on 23 June 2016. EPA/JEFF OVERS / BBC / HANDOUT HANDOUT --- EDITORIAL USE ONLY EDITORIAL USE ONLY/NO SALES HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Η διαδικτυακή έρευνα έβγαλε ότι το 47% είναι υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ και το 40% στηρίζει την παραμονή.

Προβάδισμα επτά ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η εκστρατεία υπέρ του Brexit, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση, που διεξήχθη μέσω διαδικτύου και δημοσιεύτηκε σήμερα κι η οποία προστίθεται σε μια σειρά ερευνών γνώμης όπου οι υποστηρικτές της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση προηγούνται των υπέρμαχων της παραμονής στην ΕΕ ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου.

Το 47% των πιθανών ψηφοφόρων δηλώνει ότι θα επιλέξει την έξοδο από την ΕΕ σε σύγκριση με το 40% που επιθυμεί να παραμείνει η χώρα του εντός της ΕΕ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 2.497 ανθρώπων.

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων TNS επισημαίνει ότι το 13% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει τί θα ψηφίσει ή ότι δεν σκοπεύει να πάει να ψηφίσει.

Μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου TNS που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα έδινε στην εκστρατεία υπέρ της εξόδου προβάδισμα 2%, στο 43%.