Το πρώτο ιταλικό ηλεκτρονικό supercar με 800 ίππους

Το πρώτο ιταλικό ηλεκτρονικό supercar με 800 ίππους

Η ιταλική εταιρία Tecnicar είναι έτοιμη να παρουσιάσει το απόλυτο ηλεκτρικό supercar, με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.

Έχοντας την τεχνογνωσία από την μεγάλη εμπλοκή της στην κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων (μικρών για την πόλη, λεωφορείων κλπ), η ιταλική εταιρία Tecnica αποφάσισε να πάει ένα βήμα παρακάτω με το «Lavinia».

Ένα διθέσιο supercar το οποίο σχεδίασε ο Giuseppe Ferrazzano mε 800 ίππους, η τελική του ταχύτητα αναμένεται να φτάνει τα 300 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.

Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα πράγματα, σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του «Lavinia», οι πληροφορίες θέλουν να έχει αυτονομία 300 χλμ.

Στα ισχυρά «συν» του «Lavinia»περιλαμβάνεται δίχως άλλο το εντυπωσιακό αμάξωμα, με τις πολλές καμπύλες επιφάνειες, του τεράστιους τροχούς και τις μεγάλες αεροτομές.

Μένει να δούμε πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού supercar (οι φήμες θέλουν να πραγματοποιείται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μπολόνια, τον Δεκέμβριο) καθώς επίσης και το (αν και) πότε θα μπει στην παραγωγή.

Πηγή: news247.gr