Έρχεται το δεύτερο Xbox Arena Festival

Έρχεται το δεύτερο Xbox Arena Festival

Ένα από τα μεγαλύτερα gaming events στην Ελλάδα που διοργανώνει η Microsoft Ελλάς.

Στα μέσα Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί για μια ακόμη χρονιά το Xbox Arena Festival, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα gaming events στην Ελλάδα και διοργανώνει η Microsoft Ελλάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου από τις 12:00 έως τις 21:00 στο Gazi Music Hall. Πέρυσι τουλάχιστον 2000 επισκέπτες έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, ενώ φέτος αναμένεται ο αριθμός αυτός να ξεπεράσει τους 5000. Κατά τη διάρκεια του Xbοx Arena Festival οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις νέων προϊόντων, ξεχωριστές εκδηλώσεις με γνωστούς Minecraft YouTubers και αναμετρήσεις κορυφαίων παικτών.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κορυφαίους τίτλους Xbox σε μία από τις 100 κονσόλες Xbox One S, τα 20 gaming PCs και τα 120 Samsung Curved Gaming Monitors που θα είναι διαθέσιμα στον χώρο.

Παράλληλα θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε τουρνουά δημοφιλών παιχνιδιών όπως τα Halo 5, Gears of War 4, FIFA 17, NBA 2K17, Call of Duty Infinite War και πολλά άλλα, διεκδικώντας παράλληλα έπαθλα και μια θέση στην τελετή βράβευσης των φιναλίστ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 19:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.xboxarena.gr