Έρχεται το prequel του Game of Thrones, το «House Of The Dragon»

Η εμβληματική σειρά επιστρέφει με ένα ένα prequel, που θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO και θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το House Of The Dragon.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του Game Of Thrones πως το τηλεοπτικό δίκτυο HBO θα παρουσιάσει το prequel της εμβληματικής σειράς, που θα ονομάζεται House Of The Dragon και θα αφορά στην ιστορία της δυναστείας του Οίκου των Targaryen.

Συγκεκριμένα, το prequel θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα βασίζεται στο μυθιστόρημα «Fire and Blood» του George R.R. Martin, από τον οποίον θα γίνει η παραγωγή, σε συνεργασία με τον Ryan Condal. Στο project θα συμμετέχει και ο Miguel Sapochnik, που θα σκηνοθετήσει το πρώτο, αλλά και τα επόμενα επεισόδια.

Η ανακοίνωση ήρθε ώρες μετά την ακλυρωση ενός άλλου προγραμματισμένου prequel, με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts.

Η υπόθεση δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, το ξέρουμε πως η ιστορία θα εκτυλίσσεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα που είδαμε στους 8 κύκλους της σειράς και θα επικεντρώνεται στην ιστορία του Οίκου των Targaryen, στον οποίο ανήκε ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του Game of Thrones, η Daenerys Targaryen.

Όπως δήλωσε, ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, στο Hollywoodreporter: «Το σύμπαν του Game Of Thrones είναι τόσο πλούσιο με ιστορίες. Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε τις ρίζες του Οίκου των Targaryen και τα πρώτα χρόνια στο Westeros μαζί με τον Miguel, τον Ryan George και τον George».