«Έσπασε» τα ταμεία η Ρεάλ με τη μεταγραφή του Μπέιλ

«Έσπασε» τα ταμεία η Ρεάλ με τη μεταγραφή του Μπέιλ

Οριστικά στη «βασίλισσα» ο Ουαλός, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. 

Οριστική είναι η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τότεναμ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, έναντι 100 εκ. ευρώ! Έτσι ο Ουαλός ποδοσφαιριστής γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Μπέιλ θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων και θα ενταχθεί στο δυναμικό της «βασίλισσας» δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, το κόστος της μεταγραφής του οποίου ξεπέρασε (93 εκατ. ευρώ).

Διαβάστε επίσης: Μπέιλ από «χρυσάφι»

«Ο άνθρωπος των 100 εκατομμυρίων», θα παρουσιαστεί σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, να δηλώνει ότι «ο Γκάρεθ ήταν ένας παίκτης που σε καμία περίπτωση δεν είχαμε πρόθεση να πουλήσουμε. Είχαμε μεριμνήσει για την καριέρα και την ανάπτυξή του, ενώ είχε άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο. Φανταστείτε λοιπόν πόσο μεγάλη ήταν η διάθεση της Ρεάλ, αλλά και του ίδιου του Γκάρεθ, να πάει εκεί. Έτσι, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι, αν απαντούσαμε αρνητικά, ο παίκτης δεν θα ήταν απόλυτα αφοσιωμένος σε μας στη φετινή σεζόν. Ευχόμαστε στον Γκάρεθ ό,τι καλύτερο και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”».

Δείτε τις ομάδες που εισπράττουν τα περισσότερα χρήματα από χορηγίες

«Πέρασα έξι πολύ ευτιχισμένα χρόνια στην Τότεναμ, όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω ‘αντίο’. Περάσαμε μαζί φοβερές στιγμές αυτά τα χρόνια και αγάπησα κάθε λεπτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στον σύλλογο. Τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τους πιο φανταστικούς οπαδούς που ελπίζω να καταλάβουν αυτή την τεράστια ευκαιρία που είχα στην καριέρα μου» ήταν η δήλωση του Μπέιλ.