eTalks podcast: Πώς μια start-up εξελίσσεται σε μια grown-up επιχείρηση

Στο πέμπτο podcast της σειράς eTalks από το Fortune Greece και το efood, ο CFO του efood, Κωνσταντίνος Ακρίβος, περιγράφει πώς βίωσε την εντυπωσιακή ανάπτυξη του efood την τελευταία δεκαετία.

Το efood, η κορυφαία ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα παράδοσης φαγητού, σε συνεργασία με το Fortune Greece, παρουσιάζoυν το πέμπτο επεισόδιο της σειράς podcast “eTalks” με τίτλο: “From start-up to grown-up”.

Ο Βασίλης Σαμούρκας, Managing Editor του Fortune Greece και ο Κωνσταντίνος Ακρίβος, CFO του efood, συζητούν για το πώς μέσα στην τελευταία δεκαετία το efood εξελίχθηκε από μια food delivery start-up σε μια ολοκληρωμένη, grown-up επιχείρηση με χιλιάδες εργαζόμενους και συνεργάτες. Αναλύουν τις αλλαγές που επήλθαν στο επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας και καταγράφουν τις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται από την επέκταση του business model του efood στον ανερχόμενο κλάδο του quick commerce.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Ακρίβος περιγράφει πώς έζησε ο ίδιος όλες αυτές τις αλλαγές, όντας σχεδόν μια δεκαετία στο efood κι έχοντας ζήσει από κοντά την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.

Aκούστε όλη τη συζήτηση του πέμπτου επεισοδίου της σειράς podcast eΤalks:

* Η σειρά podcast eTalks διαθέσιμη τώρα και στο Spotify

Ακούστε ακόμη:

eTalks podcast: Πώς θα γίνεις εργοδότης επιλογής!

eTalks podcast: Πώς η διαχείριση των data μπορεί να κάνει πιο «έξυπνη» την εταιρεία μου

eTalks podcast: Βάζοντας το προϊόν στην «καρδιά» της επιχειρηματικής στρατηγικής

eTalks podcast: Δημιουργώντας ανάπτυξη με κοινωνικό αποτύπωμα