Η εταιρεία που αύξησε τις εξαγωγές της κατά 500%!

Η εταιρεία που αύξησε τις εξαγωγές της κατά 500%!

Η ελληνική χρωματοβιομηχανία Berling Paints εκτόξευσε τις επιδόσεις τις στο α’ εξάμηνο του 2014.

Άνοδο της τάξης του 500% κατέγραψε η εξαγωγική δραστηριότητα της ελληνικής χρωματοβιομηχανίας Berling Paints στο α’ εξάμηνο του 2014, σε σύγκριση με εκείνο του α’ εξαμήνου 2013.

Σύμφωνα δε με τις εκτιμήσεις της εταιρείας, κατά την επόμενη πενταετία (2015-20), προβλέπεται να σημειωθεί αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 35% και ενίσχυση της κερδοφορίας.

Τα στοιχεία δημοσιοποίησε η Berling Paints, με ανακοίνωσή της, μετά τη σύγκληση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της και την αλλαγή στη σύνθεση της διοικητικής ομάδας της εταιρείας. Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και γενικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Γιώργος Κ. Κωνσταντινίδης, ενώ τη θέση του προέδρου, διατηρεί ο ιδρυτής της Berling Κυριάκος Γ. Κωνσταντινίδης.

«Σήμερα, 30 χρόνια από την ίδρυσή της, η Βerling είναι -και θα παραμείνει- μία ελληνική και υγιής εταιρεία. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε να εξελισσόμαστε και να ισχυροποιούμαστε στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά» δήλωσε ο νέος διευθύνων σύμβουλος και συνεχίζει:

«Η Βerling διαθέτει οργανωμένη και πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής και ένα από τα πλέον σύγχρονα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης. Η πρόσφατη δε στελέχωση της Διοικητικής Ομάδας από νέους ανθρώπους, με συσσωρευμένη εργασιακή και διοικητική εμπειρία δίνει νέα πνοή στην εταιρεία μας ώστε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία».

Διαβάστε ακόμη: Σταδιακή επιστροφή στην ανάπτυξη για την Ελαΐς-Unilever Hellas