Europa Element: Hyper Design Aluminium

Europa Element: Hyper Design Aluminium
H Design Ambassador επιμελείται τον σχεδιασμό της νέας καμπάνιας με Αρχιτεκτονικά Πάνελ Αλουμινίου Europa Element.

Από τον Θανάση Διαμαντόπουλο

Το Europa ELEMENT είναι κάτι παραπάνω από ένα σύστημα πάνελ αλουμινίου. Κι αυτό γιατί στον πυρήνα του είναι ο άνθρωπος και η βιωματική σχέση του με το κτίριο. Για να εκφράσει τον ανθρώπινο πυρήνα και τη μοναδικότητα του στις προσαρμοσμένες για το κάθε άτομο λύσεις που προσφέρει, συνεργάστηκε στην καμπάνια του με τον Βασίλη Μπαρτζώκα και την Design Ambassador (εταιρεία επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, εκδηλώσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών με κύρια εστίαση στην αρχιτεκτονική, τον σχεδιασμό και το δομημένο περιβάλλον) και το δημιουργικό γραφείο “Hyper Tria”. Αποτέλεσμα της συνεργασίας οι μοναδικές εικόνες που συνοδεύουν την επικοινωνία του Europa Element που απευθύνεται σε όλους όσους ξέρουν από στυλ, άποψη και δημιουργία.

Κι αυτό γιατί τo σύστημα πάνελ αλουμινίου Europa ELEMENT κάνει χρήση της σύνθεσης, της διαφάνειας και της αδιαφάνειας για να ενεργοποιήσει τον χώρο, να επεξεργαστεί εκ νέου τις φόρμες, να επανακαθορίσει λειτουργικότητες και να εκκινήσει έναν βιωματικό διάλογο ανάμεσα στο κτίριο και στους κατοίκους του δημιουργώντας νέες συμβιωτικές συνδέσεις με το περιβάλλον.

Χώροι και εφαρμογές

Το Europa ELEMENT προσθέτει μία νέα διάσταση έκφρασης στην αρχιτεκτονική εργαλειοθήκη, επιτρέποντας την ενσωμάτωση τυποποιημένων και εναλλάξιμων στοιχείων πάνελ σε μικρά και μεγάλα έργα, παρέχοντας ευελιξία προσαρμογής και μετατροπής χώρων σύμφωνα με το όραμα του δημιουργού. Ιδανικό για εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους, όπως χώροι εργασίας, κατοικίες, καταστήματα, εμπορικοί χώροι, showrooms, ξενοδοχεία, οροφές, ειδικές κατασκευές και σε εξωτερικούς χώρους όπως προσόψεις, πέργκολες, σκίαστρα και εξωτερικοί τοίχοι.

Υλικότητα και πράσινη δόμηση

Με υλικό το αλουμίνιο, το Europa ELEMENT συνδυάζει ιδανικά αντοχή, αισθητική και λειτουργικότητα, προσφέροντας μια ελαφριά, ανθεκτική στη σκουριά και χαμηλής συντήρησης λύση που ξεκλειδώνει νέες δυνατότητες για όλα τα αρχιτεκτονικά έργα. Από προσόψεις και οροφές έως τοίχους και χωρίσματα, το σύστημα Europa ELEMENT ανταποκρίνεται άψογα σε διαφορετικά αρχιτεκτονικά σχέδια.

Το σύστημα Europa ELEMENT υπερέχει και ως οικολογικός ανεμοφράκτης ή σκίαστρο, αφού δημιουργεί τοπικές σκιές, μεταμορφώνοντας χώρους και επηρεάζοντας τα ρεύματα αέρα. Αυτή η δυναμική αλληλεπίδραση ενθαρρύνει τη διαμόρφωση βελτιωμένων μικροκλιμάτων μέσα και γύρω από τα κτίρια, προωθώντας οικολογικές επιλογές σχεδιασμού για ένα πιο πράσινο αύριο.

Κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο αλουμίνιο, ο σχεδιασμός του ρυθμίζει έξυπνα τη θερμοκρασία και το φως, μειώνοντας την ανάγκη για υπερβολική θέρμανση ή ψύξη. Αξιοποιώντας φυσικά στοιχεία, το Europa ELEMENT προάγει την εξοικονόμηση ενέργειας, συμβάλλοντας σε ένα πιο βιώσιμο κτιριακό περιβάλλον.

Μοναδικές αφηγήσεις σχεδιασμού – Custom design

Το σύστημα Europa ELEMENT ξεκινά έναν δυναμικό διάλογο με τους αρχιτέκτονες για τη δημιουργία εξατομικευμένων σχεδιαστικών λύσεων. Αυτό το συλλογικό ταξίδι πυροδοτεί μια συνεργασία που αναβαθμίζει τις δυνατότητες των εφαρμογών πάνελ αλουμινίου, επιτρέποντας στους αρχιτέκτονες να εκδηλώσουν μοναδικές αφηγήσεις σχεδιασμού και να διαμορφώσουν χώρους με χαρακτήρα και λειτουργικότητα.

Μπορείτε να επιλέξετε από την πλήρη συλλογή σχεδίων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων στιλ ή δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο. Ανακαλύψτε την εντυπωσιακά εκτενή παλέτα από σύγχρονες χρωματικές επιλογές ηλεκτροστατικής βαφής. Η κορυφαία προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροστατικής επίστρωσης εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα σε αισθητική, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.

Με την υπογραφή ποιότητας EUROPA PROFIL ALUMINIUM S.A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: