Έβαλε τα λεφτά ο Σαββίδης για την άδεια

Έβαλε τα λεφτά ο Σαββίδης για την άδεια
Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης εξέρχεται από το κτίριο της ΓΓΕΕ μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τέσσερεις τηλεοπτικές άδειες, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016. Μετά από 60 ώρες που διήρκησε η διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ανακοινώθηκαν οι νέοι ιδιοκτήτες. Τις τέσσερις άδειες έλαβαν οι ΑΝΤ1, ο ΣΚΑΙ, η εταιρεία του κ. Καλογρίτσα και η εταιρεία του κ. Μαρινάκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Το ποσό των 20.500.000,00 ευρώ κατέθεσε ο επιχειρηματίας Ιβαν Σαββίδης για τα δικαιώματα της μιας εκ των τεσσάρων τηλοπτικών αδειών. 

Με ανακοίνωσή της, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ενημέρωσε ότι σήμερα κατατέθηκε το διπλότυπο είσπραξης της ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, με ημερομηνία 30-9-2016 για το ποσό των 20.500.000,00 ευρώ. 

Το ποσό αυό π αντιστοιχεί στην πρώτη δόση του τιμήματος για τη χορήγηση μίας από τις τέσσερις άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), από την εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ