Ευάγγελος Μυτιληναίος: Υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες στη Βόρεια Μακεδονία

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο CEO της MYTILINEOS σημείωσε ταυτόχρονα ότι σήμερα «υπάρχει καλύτερο κλίμα από την πλευρά της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας και του πληθυσμού».

Επενδυτικές ευκαιρίες «για μικρότερες και για μεγαλύτερες επιχειρήσεις» βλέπει στη Βόρεια Μακεδονία ο πρόεδρος και CEO της MYTILINEOS, Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο οποίος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στην σημαντική παρουσία του ομίλου στις χώρες των Βαλκανίων.

«Έχουμε μεγάλη παράδοση στα Βαλκάνια, ελπίζουμε να την επαναφέρουμε στο μέγεθος που ήταν παλιά», δήλωσε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Ο CEO της MYTILINEOS σημείωσε ταυτόχρονα ότι σήμερα «υπάρχει καλύτερο κλίμα από την πλευρά της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας και του πληθυσμού», επισημαίνοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά «να πάρουν το know-how σε projects».

Επισήμανε εξάλλου ότι στη Βόρεια Μακεδονία «έχει να γίνει project 25 χρόνια», προσθέτοντας ότι «δεν ξέρουν πώς να κάνουν ένα project, άρα το πρώτο πράγμα πριν διεκδικήσεις ένα project είναι να τους μάθεις πως γίνεται, τις σχετικές διαδικασίες, τι συμβαίνει στην Ε.Ε».

Σχετικά άρθρα