Έξαλλη η Φώφη Γεννηματά με τις διαρροές Τσίπρα περί συνεργασίας

Έξαλλη η Φώφη Γεννηματά με τις διαρροές Τσίπρα περί συνεργασίας

Έντονα ενοχλημένη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για μια πρόταση που όπως υποστηρίζει δεν έγινε ποτέ.

Αλαλούμ έχει δημιουργηθεί με το περιεχόμενο της επικοινωνίας του Αλέξη Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών το βράδυ της Κυριακής.

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Τσίπρας είπε στους δημοσιογράφους ότι κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με την Φώφη Γεννηματά την ρώτησε αν θα μπορούσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) να συμμετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απάντηση της κυρίας Γεννηματά ήταν αρνητική καθώς έθεσε θέμα για το εσωτερικό του κόμματός της και φέρεται να είπε ότι προτιμάει να μείνει στην αντιπολίτευση.

Αυτή η διαρροή από πλευράς Κουμουνδούρου και οι δηλώσεις Καμμένου που ακλούθησαν μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα το πρωί της Δευτέρα για «βαρίδια» στο ΠΑΣΟΚ, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κινήματος που εκφράστηκε με σχετική ανακοίνωση.

Την έντονη ενόχληση της ίδιας της Φώφης Γεννηματά μεταφέρει και ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα ΝΕΑ, ο οποίος μίλησε με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις Καμμένου.

«Χθες και αφού είχε φουντώσει η σχετική σεναριολογία με παρέμβαση, δε, και του γίγαντα Καμμένου που έθετε και… όρους τρομάρα του (να διώξει η Φώφη τον Βενιζέλο!) για να μετάσχει στην κυβέρνηση, ξαναμίλησα με τη Φώφη.

Την πέτυχα σπίτι της κλινήρη με ίωση.

-Άλλα μου λέγατε το βράδυ των εκλογών , της παρατήρησα.

Ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

– Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Αυτό που κάνει ο Τσίπρας είναι αδιανόητο και ανήθικο. Το διαψεύδω κατηγορηματικά.

– Μα το δήλωσε σχεδόν δημόσια…

– Δεν ξέρω τι έκανε. Γνωρίζω τι του είπα και τι μου απάντησε. Όλα είναι ψέματα. Μένω άναυδη με αυτό το πράγμα. Θα πω μόνο το εξής για να αντιληφθεί ο καθένας για τι είδους συμπεριφορά από μέρους του, μιλάμε. Όταν επικοινώνησα εγώ μαζί του είχε ήδη ανακοινωθεί ο σχηματισμός κυβέρνησης με τον Καμμένο. Πώς θα μπορούσα να μπω σε συζήτηση μαζί του για τέτοιο θέμα».