Έξι προτάσεις για υγιή μαλλιά μετά τις διακοπές

Έξι προτάσεις για υγιή μαλλιά μετά τις διακοπές

...ή πώς να κάνετε την τριχιά, τρίχα!

Ναι. Αυτοί περάσανε καλά, στις διακοπές, κι εμείς καλύτερα. Υπάρχει όμως κάποιος που δεν πέρασε ούτε καλά ούτε καλύτερα. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τα μαλλιά μας. Θάλασσα, ήλιος, ιδρώτας, καθημερινό λούσιμο… Φθορά σε όλο της το μεγαλείο. Ωστόσο, υπάρχει λύση. Εξειδικευμένα προϊόντα θα μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε τρίχα και τριχωτό της κεφαλής σε χρόνο ρεκόρ. Δοκιμάστε αυτά που έχουμε επιλέξει για εσάς!

Kerastase Densifique
Συχνότατα μετά τις διακοπές αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για κάτι μόνιμο. Ακόμα, όμως, κι έτσι, δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε την ωραία θεραπεία της Kerastase. 30 αμπούλες των 6 ml που θέλουν να δώσουν στα μαλλιά σας άλλη πυκνότητα και άλλη μάζα.

Το Densifique (120 ευρώ) ενεργοποιεί την πυκνότητα των μαλλιών με 1700 νέες τρίχες μέσα σε τρεις μήνες, γεγονός που το κάνει να θεωρείται ένα από τα λίγα επαγγελματικά προϊόντα που έχουν τόσο γρήγορα και πρωτοφανή αποτελέσματα στα μαλλιά. Το πρόβλημα της εξασθένησης και τελικά της απώλειας μαλλιών δεν είναι μόνο ένα ανδρικό πρόβλημα, για αυτό και το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Για όποιο λόγο κι αν έχετε χάσει τα μισά σας μαλλιά (ή και λιγότερα), καιρός να τα ξαναποκτήσετε. Θα το βρείτε μόνο στα κομμωτήρια.

Phyto Phytokeratine
Εδώ έχουμε μια φοβερή μάσκα ολικής επανόρθωσης για κατεστραμμένα, πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η Phytokeratine (21 ευρώ) γεμίζει τις τρίχες με φυσική κερατίνη. Χρησιμοποιεί υαλουρονικό οξύ για μέγιστη ενυδάτωση, ενώ τα ceramides λειαίνουν τα λέπια της τρίχας και επανορθώνουν τα σπασίματα και το φριζάρισμα.

Αν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα από μηχανική φθορά (πιστολάκια, σίδερο, βαφές) ή και από τις ακραίες καιρικές συνθήκες (βλ. ήλιος και θάλασσα όλη μέρα ή πισίνα), η Phytokeratine θα τους δώσει τη δομή, τη δύναμη και την λάμψη που έχουν χάσει. Μετά το λούσιμο, μια φορά την εβδομάδα αρκεί. Ξεβγάζεται. Χρησιμοποιήστε την και νιώστε τα μαλλιά σας ελαστικά και μεταξένια.

Διαβάστε ακόμη: Οι πέντε πραγματικά αδιάβροχες mascaras

Moroccanoil (25 ml)
Ένα λάδι που όσοι έχουν χρησιμοποιήσει, λάτρεψαν πραγματικά. Μυρίζει συγκλονιστικά και, αν μη τι άλλο, ενυδατώνει σε βάθος. Το Moroccanoil ( 15 ευρώ) μαλακώνει τα χοντρά μαλλιά και τα κάνει ευκολοχτένιστα. Δίνει ελαστικότητα και ζωντάνια στα λεπτά μαλλιά. Λάμψη και απαλότητα στα θαμπά μαλλιά. Δυναμώνει τα εύθραυστα αλλά  βοηθά και στην αποκατάσταση βλαβών στα μαλλιά από τις βαφές ή το στάιλινγκ. Βοηθά στην καταπολέμηση της πιτυρίδας ενώ καταλαγιάζει τη φαγούρα και την ξηροδερμία. Μπορείτε ακόμα να το απλώσετε στο δέρμα σας για ενυδάτωση. Πως; Όχι. Δεν το τρώμε. Δοκιμάστε το θαυματουργό Moroccanoil. Τοποθετείται μετά το λούσιμο ή όποτε θέλετε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Δεν ξεβγάζεται. Θα το βρείτε στα κομμωτήρια.

Aussie 3 min miracle
Αν θέλετε να αποκτήσετε μεταξένια, στιλπνά, λαμπερά μαλλιά μέσα  σε, μόνο, τρία λεπτά, εμπιστευθείτε το 3 min miracle της Aussie (8,99 ευρώ). Εκεί μακριά στην Αυστραλία, απ’ όπου προέρχονται τα Aussie, οι άνθρωποι, προφανώς, γνωρίζουν καλά πώς να δίνουν ικανοποίηση στα μαλλιά μας. Χρησιμοποιώντας το μια φορά την εβδομάδα, θα αποκτήσετε τη μέγιστη δυνατή ενυδάτωση, ενώ τα μαλλιά σας θα είναι πιο περιποιημένα και υγιή από ποτέ. Το βάζετε μετά το λούσιμο και ξεβγάζετε καλά. Δεν βαραίνει κι έχει μια μυρωδιά… σκέτη λατρεία!

Klorane leave in cream with desert date
Εδώ έχουμε μια καθημερινή φροντίδα με χουρμά της ερήμου. Αυτή η απολαυστική κρέμα (10 ευρώ) δεν ξεβγάζεται, διεισδύει στην καρδιά της τρίχας και την επανορθώνει. Χαρίζει άμεσα ελαστικότητα και μεταξένια όψη, ενώ καταφέρνει να τιθασεύει τα φριζαρισμένα μαλλιά δίχως να τα θαμπαίνει. Δεν βαραίνει, προλαβαίνει την ψαλίδα, λειαίνει τα λέπια και… είναι ένα ακόμα προιόν με εκπληκτική μυρωδιά. Τι να πω… Αν ο χουρμάς της ερήμου μυρίζει τόσο συγκλονιστικά τότε η έρημος πρέπει να είναι μια απέραντη όαση ευωδιάς. Χρησιμοποιήστε την σε καλά σκουπισμένα μαλλιά σε όλο το μήκος και τις άκρες και χτενίστε… Θα μας θυμηθείτε.

Kerastase Elixir Ultime
Το απόλυτο λάδι για τα μαλλιά που τα κάνει όλα και συμφέρει (34,50 ευρώ). Το φοράτε πριν το λούσιμο για να θρέψει λίγο περισσότερο τα μαλλιά σας. Το βάζετε μετά το λούσιμο σε σκουπισμένα μαλλιά για να γίνουν λαμπερά, υγιή και μαλακά. Το έχετε στην τσάντα σας και το τοποθετείτε κάθε τόσο για να ανανεώσετε το χτένισμα σας, αλλά και για να δώσετε μια πνοή φρεσκάδας στα μαλλιά. Έχει αποτελέσματα τόσο ως θεραπεία μετά την φθορά των διακοπών, όσο και σε καθημερινή βάση για να διατηρούνται όμορφα και μεταξένια τα μαλλιά σας. Είναι το αγαπημένο προϊόν εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο και, είναι βέβαιον ότι, θα γίνει και δικό σας.

1/6

Διαβάστε ακόμη: Ο καφές που μπορείς να ψεκάσεις στο δέρμα σου