Η Folli Follie κατακτά τον κόσμο των ρολογιών

Η Folli Follie κατακτά τον κόσμο των ρολογιών

Τα προϊόντα της τράβηξαν τα βλέμματα όλων στην έκθεση Baselworld 2014.

Η παγκόσμια ώρα συντονίστηκε με ώρα Βασιλείας για άλλη μια φορά, καθώς η έκθεση Baselworld προσέλκυσε το ενδιαφέρον της διεθνούς σκηνής ωρολογοποιίας.

Η Messeplatz για άλλη μια χρονιά αποτέλεσε σημείο αναφοράς, καθώς όποιος επιθυμούσε να συγχρονιστεί με τις πιο πρόσφατες τάσεις στον χώρο του ρολογιού επισκέφθηκε την έκθεση Baselworld από τις 27 Μαρτίου και ως και τις 3 Απριλίου. Η Folli Follie και η Links of London δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την πλέον αναγνωρισμένη έκθεση ωρολογοποιίας στον κόσμο.

Παρουσιάζοντας τις πιο πρόσφατες προσθήκες στις ήδη επιτυχημένες οικογένειες ρολογιών της, η Folli Follie έδωσε την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να γνωρίσει την εντυπωσιακή συλλογή Watchalicious.

Η Folli Follie, μια παγκόσμια δύναμη στο χώρο του fashion ρολογιού, εντυπωσίασε με την προϊοντική της γκάμα. Η παρουσία της στην έκθεση Baselworld 2014 επιβεβαιώνει τον τρόπο που η σχεδιαστική ομάδα της Folli Follie επενδύει στην κληρονομιά και παράδοση της εταιρείας στο κόσμημα, παρουσιάζοντας ακαταμάχητα statement ρολόγια.

Η παρουσία στη διεθνή έκθεση της Βασιλείας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και για την εμπνευσμένη Βρετανική μάρκα κοσμημάτων Links of London. Η Links of London παρουσίασε τις νέες της συλλογές: Brompton, Greenwich, Richmond και Regent. Πολλά από αυτά τα νέα σχέδια διαθέτουν εξαιρετικό ελβετικό μηχανισμό και αντλούν έμπνευση από χαρακτηριστικές περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας, των οποίων φέρουν και το όνομα.

Ο κύριος Δημήτρης Κουτσολιούτσος, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου Folli Follie σχολίασε σχετικά: «Ο Όμιλος Folli Follie είχε μια δυναμική παρουσία στην φετινή έκθεση της Βασιλείας. Είμαστε ικανοποιημένοι με την θετική ανταπόκριση για τις συλλογές των ρολογιών της Folli Follie και της Links of London. Η στρατηγική μας απόφαση να παρουσιάσουμε αποκλειστικά ρολόγια στην Baselworld μας τοποθετεί ως παγκοσμίως διακεκριμένους κατασκευαστές ρολογιών, και υπογράφει την δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε επιτυχώς τον συγκεκριμένο κλάδο».

Διαβάστε ακόμη:

Συμφωνία Folli Follie – ABG για τον οίκο μόδας Juicy Couture

Folli Follie: 347,5 εκατ. ευρώ καθαρά κέρδη το 2013