Συμφωνία Folli Follie – ABG για τον οίκο μόδας Juicy Couture

Συμφωνία Folli Follie – ABG για τον οίκο μόδας Juicy Couture

Ο Όμιλος Folli Foliie διαθέτει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 800 σημεία πώλησης παγκοσμίως.

H Folli Follie Group προχώρησε σε συμφωνία με τον Όμιλο Authentic Brands Group LLC (ABG), που αφορά στην ανάληψη του αποκλειστικού δικαιώματος διανομής και πωλήσεων χονδρικής και λιανικής για τον οίκο μόδας Juicy Couture σε όλη την ηπειρωτική Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Κύπρο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η Folli Follie Group προτίθεται να εξασφαλίσει τη συνέχεια της παρουσίας της Juicy Couture στην αγορά λιανικής στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από το Λονδίνο. Στo πλαίσιo της εν λόγω συμφωνίας, επεξεργάζεται σχέδια για επέκταση της παρουσίας της Juicy Couture στην αγορά στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη: Η Folli Follie και το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι του κόσμου

O Όμιλος Folli Follie (FF Group) δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 28 χώρες. Σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες, τη Folli Follie και τη βρετανική εταιρεία κοσμημάτων, Links of London.

Ο Όμιλος έχει σημαντική παρουσία στο κλάδο του ταξιδιωτικού εμπορίου (travel retail) μέσω της Dufry AG και ταυτόχρονα διατηρεί δυναμική παρουσία στον χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα πολυκαταστήματα Attica και τα πολυκαταστήματα Factory Outlet αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Folli Foliie διαθέτει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 800 σημεία πώλησης παγκοσμίως και απασχολεί περισσότερα από 4.600 άτομα σε όλο τον κόσμο.