Fortnite με πραγματικούς ανθρώπους προετοιμάζει ένας εκατομμυριούχος σε απομονωμένο νησί

Fortnite με πραγματικούς ανθρώπους προετοιμάζει ένας εκατομμυριούχος σε απομονωμένο νησί
Εσείς θα συμμετείχατε σε ένα τέτοιο event;

Ένας πολυεκατομμυριούχος ψάχνει έναν κατασκευαστή παιχνιδιών για να τον βοηθήσει να οργανώσει ένα event εμπνευσμένο από το στυλ παιχνιδιού «Battle Royale» σε ένα ιδιωτικό νησί. Το HushHush.com, ένας ιστότοπος πώλησης πολυτελών αντικειμένων που αποκαλείται το «Amazon των εκατομμυριούχων», βοηθάει τον εκατομμυριούχο να προσλάβει έναν διοργανωτή αφότου ο εν λόγω εκατομμυριούχος αγόρασε ένα ιδιωτικό νησί για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο στόχος του εκατομμυριούχου είναι να δημιουργήσει ένα πρωτάθλημα όπου νικά τελευταίος επιζών, με ένα έπαθλο 131.000 δολαρίων για τον νικητή. Φυσικά, δεν πρόκειται για μια πραγματική μάχη μέχρι θανάτου όπως στο «Hunger Games». Οι διαγωνιζόμενοι θα είναι εξοπλισμένοι με όπλα Airsoft για να σημαδεύουν τους αντιπάλους τους και θα είναι ντυμένοι με μια πανοπλία ευαίσθητη στο άγγιγμα έτσι ώστε να γνωρίζουν πότε αποβάλλονται από το παιχνίδι.

Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί να διαρκέσει τρεις μέρες με τους παίκτες να διαγωνίζονται για 12 ώρες την κάθε μέρα και να κατασκηνώνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο κατασκευαστής του παιχνιδιού θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι όλοι οι παίκτες έχουν επαρκή πυρομαχικά και προμήθειες για τον διαγωνισμό, και ότι όλοι διαγωνίζονται με έναν ασφαλή τρόπο. Πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, η ιστοσελίδα HushHush.com δήλωσε ότι εξωτερικοί γιατροί, ιατρικό προσωπικό και ειδικοί υγείας και ασφάλειας θα είναι κοντά, σε περίπτωση που χρειαστεί να επέμβουν. Όποιος καταφέρει να αναλάβει την κατασκευή του παιχνιδιού θα ταξιδέψει στο νησί για να εκτιμήσει το τοπίο, και θα κερδίσει περίπου 59.000 δολάρια μέσα σε έξι εβδομάδες. Βέβαια, η ιστοσελίδα δεν αναφέρει με λεπτομέρειες πού βρίσκεται το νησί.

Σύμφωνα με τον Aaron Harpin, τον ιδρυτή του ιστότοπου HushHush.com: «Τα παιχνίδια τύπου Battle Royale έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και ο πελάτης μας είναι φανατικός με αυτά, και θέλει να κάνει το παιχνίδι πραγματικότητα, με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο». Ενώ συμπλήρωσε πως «εάν το πρωτάθλημα χαρακτηριστεί από επιτυχία φέτος, ο πελάτης μας θέλει να το κάνει ένα ετήσιο event, κάτι το οποίο είναι συναρπαστικό!».

Αν, λοιπόν, σας αρέσουν οι ταινίες και τα παιχνίδια όπου οι ήρωες αγωνίζονται μέχρι τελικής πτώσης, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία ζωής και να κερδίσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση εδώ.