FOX Networks Group Greece: Μια μοναδικά συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία

FOX Networks Group Greece: Μια μοναδικά συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία

Παγκόσμιες αποκλειστικότητες, ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική, διαδραστικά events και καινοτομία σε video on demand.

Περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα «ψηφίζουν» φανατικά τα κανάλια της Fox Networks Group Greece (FNG Greece) και ξέρουμε γιατί. Μέσα από την παλέτα των καναλιών FOX, FOX Life, National Geographic, Nat Geo Wild, FOX Sports και Baby TV, αλλά και μέσω των on demand υπηρεσιών FOX Play και FOX+, η FNG Greece προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας 360° αναδεικνύοντας τα brands της ως κορυφαία επιλογή, για όλες τις πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η FNG δημιουργεί και διανέμει την «αφρόκρεμα» των διεθνών προγραμμάτων ψυχαγωγίας και παράλληλα, μέσα από την ολιστική προσέγγιση των ενεργειών και τη διάδραση με τους τηλεθεατές, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που διευρύνεται συνεχώς.

Τα κανάλια

Το μοναδικό διεθνές δίκτυο με τοπική παρουσία στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας ένα συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο καναλιών, καλύπτει ένα ευρύ τηλεπτικό φάσμα ψυχαγωγικού, factual και αθλητικού περιεχομένου. Το κανάλι FOX που, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έδωσε στο κοινό τηλεοπτική σεζόν γεμάτη με πρεμιέρες που συγκέντρωσαν τα βλέμματα και κορυφαίες σειρές που ήταν διαθέσιμες στην Ελλάδα λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική! «The Walking Dead», «Homeland», «Empire», «Legion», αλλά φυσικά κι ο νέος κύκλος «Prison Break» αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την «The Best First» φιλοσοφία του καναλιού. Αντίστοιχα, μοναδικές στιγμές πρόσφερε και φέτος το FOX Life, όπως η live προβολή της τελετής απονομής των 68ων Βραβείων ΕΜΜΥ σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική και η συγκλονιστική νέα σειρά «This is Us». Το FOX Life συνεχίζει να «μιλά στη γλώσσα» του γυναικείου κοινού, μέσα από τις αγαπημένες σειρές και cooking shows.
Το ιστορικό National Geographic κέρδισε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του κοινού, μέσα από τις «κινηματογραφικές» παραγωγές που φιλοξένησαν γνωστά ονόματα του Hollywood, συνεχίζοντας την επιτυχημένη «συνταγή», με σειρές που συνδυάζουν την επιστήμη και τη φαντασία, μέχρι κορυφαία ντοκιμαντέρ, αλλά και live εκδηλώσεις.

Η τεχνολογία


H FNG Greece προσαρμόζει τις υπηρεσίες της στις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομεί εδραιώνοντας την κυρίαρχη θέση της, στην εποχή του video  on demand. Εξελίσσοντας διαρκώς τo αποτύπωμά της στις νέες τεχνολογίες, παρουσίασε πριν από λίγους μήνες τη νέα, καινοτόμο, on demand υπηρεσία, FOX+, η οποία προσφέρει στους συνδρομητές on demand πρόσβαση, σε πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο, με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές από τα studios παραγωγής 20th Century Fox, Television, Fox 21 Television Studios, FX Productions και FNG Global. Πλέον, οι λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών μπορούν να απολαμβάνουν μαραθώνιους των αγαπημένων τους τίτλων από το πρώτο επεισόδιό τους, τη στιγμή που εκείνοι επιθυμούν. Παράλληλα, το FOX Play, διαθέσιμο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (foxplay.gr), tablet και smartphone, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές από τις συνεργαζόμενες πλατφόρμες να απολαμβάνουν περιεχόμενο από τα κανάλια FOX και FOX Life, όπου και όποτε το επιθυμούν, χωρίς επιπλέον κόστος!

Tα Events



Η τηλεοπτική εμπειρία απογειώνεται από την FNG Greece με μοναδικά events, διεθνή press junkets και διαγωνισμούς που στηρίζονται στο τηλεοπτικό περιεχόμενο των καναλιών της, αξιοποιώντας ταυτόχρονα όλα τα online αλλά και offline μέσα που της επιτρέπουν να έρθει σε άμεση επαφή με το κοινό.

 

Διαδραστικές εκδηλώσεις, ευρηματικά παιχνίδια και πρωτότυπες συνεργασίες συνοδεύουν το ακαταμάχητο πρόγραμμα των καναλιών της. Φέτος, σε R&B ρυθμούς, το FOX συμμετείχε για 2η χρονιά στο Fashion Room Service XXL Edition by OZON Raw με το «Empire» themed room. Δεν θα μπορούσε να λείψει μία μεγάλη εκδήλωση που να σχετίζεται με την επιστροφή της θρυλικής σειράς «Prison Break».


Έτσι, το FOX διοργάνωσε μία παράσταση μυστηρίου εμπνευσμένη από τη σειρά, όπου το κοινό είχε ενεργή συμμετοχή. Με αφορμή την πρεμιέρα του κορυφαίου ντοκιμαντέρ «ΑΡΗΣ», διοργανώθηκε μία σειρά δράσεων σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, προσκαλώντας το κόσμο να «ταξιδέψει» μαζί με το National Geographic στο παγκόσμιο ταξίδι για την αποίκηση του κόκκινου πλανήτη.