Φρενίτιδα στοιχημάτων για το βασιλικό βρέφος

Φρενίτιδα στοιχημάτων για το βασιλικό βρέφος

Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ σε «απίθανα» στοιχήματα.

Το χρήμα και τα στοιχήματα πέφτουν “βροχή” στη Βρετανία, τώρα που η χώρα ζει μία νέα… φιλομοναρχική, αλλά και τζογαδόρικη φρενίτιδα, με πρωταγωνιστή το βασιλικό νεογνό. Οι πρώτοι μεγάλοι κερδισμένοι είναι όσοι δεν “τσίμπησαν” τον περασμένο Μάρτιο στο σαρδάμ της τότε εγκυμονούσας Κέιτ για “την κορ… εεε, μωρό” που καρτερούσε κι αντιθέτως στοιχημάτισαν ότι θα είναι αγόρι.

“Μερικοί εισέπραξαν κέρδη πάνω από 100.000 λίρες”, δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου στοιχημάτων Ladbrokers. Και -φυσικά- το “παιχνίδι” δεν τελειώνει εδώ…

Μέχρι σήμερα, πάνω από 1,2 εκατομμύρια λίρες έχουν παιχτεί σε στοιχήματα, σε διάφορα βρετανικά γραφεία, από διάφορα σημεία του πλανήτη και για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να φανταστεί κανείς γύρω από το βασιλικό μωρό. Ποιο θα είναι το όνομα του, το χρώμα των ματιών ή των μαλλιών του (700/1 ότι θα είναι κοκκινομάλης), ποια η πρώτη του κουβέντα, πότε θα αποκτήσει αδελφάκι κι εάν αυτό θα είναι κορίτσι ή αγόρι, σε ποιο πανεπιστήμιο θα φοιτήσει, τη δουλειά θα κάνει όταν μεγαλώσει, ακόμη και για το πότε θα κάνει την πρώτη δημόσια γκάφα του, παρέα με τον άτακτο θείο του, πρίγκιπα Χάρι!

Διαβάστε: Η πρώτη εμφάνιση του βασιλικού βρέφους

Το 20-30% από τα πονταρίσματα έγιναν με το που γνωστοποιήθηκε ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ άρχισε να κοιλοπονεί, το πρωί της Δευτέρας. Τώρα που ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού κόσμου συμπληρώνει το δεύτερο 24ωρο στον μάταιο τούτο κόσμο, το μέγα ερώτημα είναι πώς θα βαφτιστεί.

Επί του παρόντος, επικρατέστερο όνομα είναι το Γεώργιος, με στοιχηματική απόδοση 7/4 στο γραφείο Paddy Power. Τα επιλαχόντα είναι Τζέημς (4/1), Αλεξάντερ (8/1) και Ρίτσαρντ (10/1). Μόνο χθες, στους Ladbrokers γίνονταν κατά μέσο όρο 900 στοιχήματα την ώρα για το όνομα του βρέφους! Και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι Βρετανοί προτιμούν να βάλουν μόνον μία λίρα, “το χρήμα ρέει άφθονο”, λέει η Κάρολ Κρίλι, εκπρόσωπος της William Hill.

Διαβάστε: Γιατί χαίρεται και γελά ο κόσμος στην Βρετανία;

Κάποιοι στοιχημάτισαν με πιθανότητες μία στις 10.000 ότι ο νεαρός πρίγκιπας θα γίνει ηθοποιός. Την ίδια απόδοση έχει το στοίχημα για το εάν θα συμμετάσχει στο ριάλιτι “Βρετανία έχεις ταλέντο”! Για τους ποδοσφαιρόφιλους, οι bookies δίνουν 1000/1 να γίνει αρχηγός της Manchester United και να παίξει στην Premier League.

Ενώ 33/1 είναι η απόδοση στο στοίχημα το παιδί του Γουίλιαμ και της Κέητ να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε Ολυμπιακούς Αγώνες -πράγμα όχι και τόσο απίθανο, εάν λάβει κανείς υπόψη του ότι η αργυρή Ολυμπιονίκης του 2012 στον ιππικό τρίαθλο, Ζάρα Φίλιπς, είναι εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ…