Game Changer in Digital Growth: Η ψηφιακή ανάπτυξη στο «μικροσκόπιο»

Game Changer in Digital Growth: Η ψηφιακή ανάπτυξη στο «μικροσκόπιο»

Η "έκρηξη" της τεχνολογίας και οι ευκαιρίες και προκλήσεις για την οικονομία, στο τραπέζι του συνεδρίου.

Σοφία Κατσαρέλη

Το νέο Συνέδριο της σειράς Game Changer, με τίτλο “Digital Growth” πραγματοποιείται την Τρίτη 28 Μαρτίου, στην επιβλητική αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από την 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα και την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας Συμεών Γ.Τσομώκος ΑΕ.

Με την αυγή της νέας ψηφιακής εποχής, κοινωνίες και επιχειρήσεις πρέπει να είναι έτοιμες, να αξιολογήσουν και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που δίνουν οι χρήσεις των νέων τεχνολογιών. Το Game Changer in Digital Growth θέτει επί τάπητος όλα τα θέματα που άπτονται του κομβικής σημασίας ζητήματος για την ανάπτυξη εταιρειών, κοινωνιών αλλά και ολόκληρων χωρών, από τις ισχύουσες πολιτικές και τις προκλήσεις μέχρι τη διαμόρφωση του οδικού χάρτη, για τη διαμόρφωση των ψηφιακών κοινοτήτων του 21ου αιώνα.

Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης μέσα από την πλούσια θεματολογία του Συνεδρίου, αναπτύσσουν τις θέσεις τους και συζητούν για το πώς μπορεί η Ελλάδα, να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οφέλη της τεχνολογικής επανάστασης, ώστε να μεταμορφωθεί σε έναν δυνατό “παίκτη” στον διεθνή ψηφιακό χάρτη.

Όπως και στα προηγούμενα Συνέδρια Game Changer, έτσι και στο Digital Growth δίνουν το παρών οι καλύτεροι του τομέα τους.

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου είναι οι:

Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος ΟΤΕ & Μέλος Δ.Σ., ΣΕΒ, Θωμάς Σκορδάς, Director of Digital Excellence & Science Infrastructure, DG CONNECT, European Commission, Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Μέλος της Ε.Ε., Εθνική Τράπεζα, Γιάννης Κόκκοτος, Γενικός Διευθυντής Βιομηχανικού Αυτοματισμού, ΑΒΒ Ελλάδας και Κύπρου Paul Papadimitriou, Global innovation scout & Customer Experience Expert, Founder, Intelligencr, UK, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Dixons South East Europe-Kotsovolos, Menny Barzilay, Cyber Security Expert, Co-founder, FortyTwo Cyber Security Professional Services (Israel) & FortyTwo R&D Labs (India), CTO, Interdisciplinary Cyber Research Center, Tel-Aviv University, Dr Alex Eleftheriadis, Chief Scientist and co-founder, Vidyo, USA, Κωστής Σταυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, iSquare,  Μυλαίδη Στούμπου, Director of Cloud Productivity Sales for Germany & CEE, Microsoft, Μανώλης Μανασάκης, Γενικός Διευθυντής, Uber Greece.

Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου είναι ο Όμιλος ΟΤΕ.. Χορηγός του Συνεδρίου η ABB. Υποστηρικτές του Game Changer in Digital Growth είναι οι EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, REGUS, ATHENS TECH COLLEGE και BCA COLLEGE. Επίσημος Αερομεταφορέας της εκδήλωσης είναι η AEGEAN. Χορηγοί επικοινωνίας: Direction Business Network-AdBusiness, Business Today, BusinessNews.gr, Advertising.gr και η The Huffington Post Greece.

To συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των GRECA, ΕΜηΠΕΕ και ΙΑΒ.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους τρόπους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο www.gamechanger.gr