Game Changer in Women of Influence: Η ισότητα των φύλων στον εργασιακό χώρο στο προσκήνιο

Game Changer in Women of Influence: Η ισότητα των φύλων στον εργασιακό χώρο στο προσκήνιο

Το νέο Συνέδριο της σειράς Game Changer μιλά για τις "Women of Influence" στους τομείς της οικονομίας, των επιχειρήσεων, της πολιτικής.

Σοφία Κατσαρέλη

Το νέο Συνέδριο της σειράς Game Changer, με θέμα “Women of Influence”, πραγματοποιείται στις 20 Ιανουαρίου, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, σε συνεργασία της 24MEDIA, του μεγαλύτερου δικτύου ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα και της εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας Γ.Τσομώκος ΑΕ.

Σημείο αναφοράς και αφετηρίας του Συνεδρίου είναι η ανάγκη, να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής των γυναικών στην οικονομία και την κοινωνία, ώστε να αλλάξει η νοοτροπία, που εμποδίζει την πρόσβασή τους σε θέσεις υψηλής επιρροής και κύρους. Μέσα από τις ομιλίες ανδρών και γυναικών σε θέσεις “κλειδιά” της ελληνικής και διεθνούς κοινότητας, αγοράς και δράσης, θα μάθουμε όλα, όσα ακόμα και σήμερα αποτελούν τροχοπέδη στην πρόοδο και επαγγελματική εξέλιξη ικανών γυναικών.

Η πλούσια θεματολογία του Συνεδρίου θα “απογειωθεί” μέσα από τις συζητήσεις και τον διάλογο των ομιλητών, που θα αναπτύξουν όσα αφορούν στο θέμα της ισότητας και των ίσων ευκαιριών στον επαγγελματικό χώρο.
Και βέβαια, αυτό που κάνει και αυτό το Συνέδριο Game Changer κορυφαίο, είναι το κύρος των ίδιων των συμμετεχόντων.

Διαβάστε περισσότερα για το συνέδριο ΕΔΩ