Game Changers in Digital Marketing: Τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το ψηφιακό μάρκετινγκ

Game Changers in Digital Marketing: Τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το ψηφιακό μάρκετινγκ

Το δεύτερο συνέδριο που διοργανώνει σχετικά η 24MEDIA και πραγματοποιείται σήμερα στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

Στα νέα δεδομένα που δημιουργεί το ψηφιακό μάρκετινγκ (Digital Marketing) στους επαγγελματίες των επιχειρήσεων εστιάζει το σημερινό δεύτερο συνέδριο για το Digital Marketing της σειράς Game Changer, που διοργανώνει η 24MEDIA και πραγματοποιείται σήμερα στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

Στο φετινό συνέδριο φιλοξενούνται προσωπικότητες και στελέχη του χώρου που θέτουν προς συζήτηση ζητήματα που αφορούν τις ευκαιρίες που προσφέρει το ψηφιακό περιβάλλον, τη δημιουργία αξιόπιστου και στοχευμένου περιεχομένου, τη δημιουργία επιτυχημένης στρατηγικής, τη σημασία της δημιουργικότητας για πρωτοπόρες εφαρμογές ψηφιακού marketing κλπ.

Στην παρέμβαση του ο Πάτρικ Φάλκονερ (Patrick Falconer) από τους New York Times στάθηκε στη δημιουργία περιεχομένου εξαιρετικά διαφοροποιημένου και ικανού να κρατήσει σε εγρήγορση τον ακροατή/αναγνώστη.

Συγκεκριμένα στάθηκε στη χρήση εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality – VR), ως μέσο για να παρουσιαστεί ένα ρεπορτάζ. Όπως είπε ο κ. Φάλκονερ, είναι εντελώς διαφορετική η αίσθηση που εισπράττει κανείς διαβάζοντας απλά ένα γεγονός και εντελώς διαφορετική, όταν η επένδυση εικόνας και ήχου, ειδικά προσαρμοσμένη, για τις ανάγκες ανάδειξης της είδησης, ξεδιπλώνεται στα μάτια του θεατή, ενεργοποιώντας τη φαντασία του.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Φάλκονερ έκανε λόγο για εξειδικευμένο προσωπικό που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αφήγησης αλλά και την εφαρμογή εξελιγμένης τεχνολογίας.