Game of Thrones: Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν ξεπέρασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης

Game of Thrones: Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν ξεπέρασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης
Η βραδιά που η τελευταία σεζόν της σειράς έκανε το ντεμπούτο της είναι εκείνη με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα σε streaming στην ιστορία του ΗΒΟ.

Αν αισθανθήκατε ότι όλος ο κόσμος συντονίστηκε για να παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones, οφείλεται στο ότι… αυτό ακριβώς γινόταν. Σύμφωνα με το ΗΒΟ, 17,4 εκατ. θεατές τόσο στο HBO Go όσο και στο HBO Now συντονίστηκαν στην πρεμιέρα της όγδοης σεζόν της επιτυχημένης σειράς την Κυριακή, ξεπερνώντας όλες τις προηγούμενες τηλεθεάσεις- ρεκόρ, με χαρακτηριστική αυτή στο φινάλε της έβδομης σεζόν, που συγκέντρωσε 16,9 εκατ. θεατές τον Ιούλιο του 2017.

Η βραδιά που η τελευταία σεζόν του Game of Thrones έκανε το ντεμπούτο της είναι εκείνη με τη μεγαλύτερη δραστηριότητα σε streaming στην ιστορία του ΗΒΟ, και αυτό σημαίνει αύξηση στην τηλεθέαση και για τις άλλες σειρές της υπηρεσίας.

Καθώς η σειρά θα εκτυλίσσεται, με τα πέντε απομείναντα επεισόδια που θα προβληθούν τις επόμενες εβδομάδες, η τηλεθέαση αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται για το σύνολο του προγράμματος του ΗΒΟ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έβδομη σεζόν του Game of Thrones είχε μέσο όρο τηλεθέασης ανά επεισόδιο τους 32,8 εκατ. θεατές, και η όγδοη σεζόν είναι σίγουρο ότι θα τον ξεπεράσει.