Η GENESIS Pharma στηρίζει τους φοιτητές του ΟΠΑ

Η GENESIS Pharma στηρίζει τους φοιτητές του ΟΠΑ

Η εταιρεία απένειμε χρηματικούς επαίνους στους τρεις μεταπτυχιακούς φοιτητές που αρίστευσαν την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014.

Η GENESIS Pharma υποστηρίζει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το θεσμό του Βραβείου Άριστης Επίδοσης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, που πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά και το αποδεικνύει με πράξεις.

Πιο συγκεκριμένα, απένειμε χρηματικούς επαίνους στους τρεις μεταπτυχιακούς φοιτητές που αρίστευσαν την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014.

Στην τελετή ορκωμοσίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης απένειμε τους επαίνους και δήλωσε σχετικά: «Οφείλουμε να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους και να τους εμπνεύσουμε ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να καλλιεργήσουν τις δυνατότητές τους, γιατί η νέα γενιά σήμερα έχει ταλέντο, δεξιότητες και όρεξη για νέα πράγματα. Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς που πραγματοποιούμε επενδύουμε συστηματικά σε δράσεις στήριξης και ενίσχυσης των νέων με κεντρικό άξονα την εκπαίδευση, πιστεύοντας ακριβώς σε αυτή τη δύναμή τους να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον μέσα από τη γνώση».

Ο καθηγητής κος Γιώργος Αυλωνίτης, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και Αναπλ. Πρόεδρος Συμβουλίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου ανέφερε: «Για πρώτη φορά φέτος θεσπίσαμε την Απονομή Βραβείου Άριστης Απόδοσης στους αριστούχους των τριών τμημάτων του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος, πλήρους και μερικής φοίτησης, καθώς και πλήρους φοίτησης με διεθνή προσανατολισμό. Η συντονιστική επιτροπή του προγράμματος αποφάσισε η απονομή της βράβευσης να γίνει από μια άριστη επιχείρηση και έναν άριστο επιχειρηματία, στο πλαίσιο της σύνδεσης του Πανεπιστημίου μας με την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο, που αποτελεί και ένα από τους στρατηγικούς μας πυλώνες. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς λοιπόν, η GENESIS Pharma και ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης να συνδέεται με την απονομή και τη χορηγία αυτού του βραβείου».

Διαβάστε ακόμα:

Οι εταιρείες που προσφέρουν «δωρεάν» σπουδές

Πως η εργασία και οι σπουδές στο εξωτερικό σας κάνουν πιο έξυπνους