Για μεθόδους «αυριανισμού» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ

Για μεθόδους «αυριανισμού» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ
Ο βουλευτής της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στο βήμα κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, των Βρυξελλών, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015. 'Αρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, των Βρυξελλών. Όπως αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των προέδρων, μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα θα έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Ορέστης Παναγιώτου

Απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε νέα ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι “σε απόλυτο συντονισμό με παρασυστήματα δημοσιογραφίας χυδαιολογεί ασύστολα”.

Λέει επίσης για την κυβέρνηση ότι γυρίζει την πολιτική ζωή του τόπου πολλά χρόνια πίσω “όταν ο αυριανισμός χρησιμοποιούνταν για τη σπίλωση πολιτικών αντιπάλων”.

Στην ανακοίνωσή της η Συγγρού σημειώνει πως είναι γνωστό σε όλους ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χρονικό διάστημα 2006-2014 ήταν σε επίσημη διάσταση με τη σύζυγό του Μαρέβα και εξ αυτού του λόγου δεν υπέβαλλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση πόθεν έςχες.

«Και ενώ γνωρίζουν όλη την αλήθεια, συνεχίζουν να συκοφαντούν και να λασπολογούν. Ο άθλιος κατήφορός τους δεν έχει τέλος», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.