Γιατί ζητάει συγγνώμη από τους Έλληνες ο ιδιοκτήτης της Ryanair;

Γιατί ζητάει συγγνώμη από τους Έλληνες ο ιδιοκτήτης της Ryanair;
Irish budget airline Ryanair CEO Michael O'Leary takes part in a press conference in Paris on May 20, 2010. Ryanair rejects false claims made recently about Ryanair's contracts, employees and their tax arrangements at its Marseille base. AFP PHOTO ERIC PIERMONT (Photo credit should read ERIC PIERMONT/AFP/Getty Images)

Νέες δηλώσεις του Michael O’Leary για την Ελλάδα στο Euronews.

Σε συνέντευξή του στο δίκτυο Euronews, ο ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, Michael O’Leary, ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλια που είχε κάνει για τους Έλληνες και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε ιρλανδική εφημερίδα το 2015.

Ο κ. O’Leary είχε δηλώσει τα εξής: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική, όμως η σημαντικότερη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες είναι ότι εξέλεξαν ένα μάτσο παλαβούς για να ξεφύγουν από τη λιτότητα»

Μιλώντας στο Euronews ανέφερε: «Λυπάμαι για τα σχόλια και τον τρόπο που μεταφέρθηκαν, αλλά νομίζω ότι η βασική επισήμανση που έκανα ισχύει, ότι η εκλογική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ «θα απαλλαγούμε από τη λιτότητα» δεν είχε καμία αξιοπιστία και, όπως αποδείχθηκε, η κυβέρνηση άλλαξε πορεία. Έχουμε περάσει τα ίδια στην Ιρλανδία. Η δυσκολία για τους Έλληνες είναι ότι δεν μπορείς να ξεφορτωθείς τους δανειστές, όταν θέλεις να πας και να δανειστείς περισσότερα χρήματα από αυτούς».

Δείτε το βίντεο: