Γυμναστείτε ενώ δουλεύετε

Γυμναστείτε ενώ δουλεύετε

Τρεις εφαρμογές θα σας κρατήσουν σε φόρμα, ενώ βρίσκεστε στο γραφείο.

Δουλειά εναντίον σωματικής υγείας. Όλα δείχνουν πως τελικά αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί, αφού η καθιστική ζωή των εργαζομένων φαίνεται πως επιδρά αρνητικά στο σώμα τους.

Σκεφτείτε πόσες ώρες περνάτε μπροστά από έναν υπολογιστή. 8; 10; 12; Αν προσέξετε θα δείτε πως στην αρχή της ημέρας θα έχετε τη στάση σώματος που χρειάζεται, αλλά σιγά σιγά θα καμπουριάζετε.

Κάπως έτσι εμφανίζονται τα κυριότερα προβλήματα που πλήττουν τους εργαζόμενους: τενοντίτιδα, αυχενικό, πόνοι στη μέση κλπ.
Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές εταιρείες έχουν στρέψει τη προσοχή τους στην επίλυση των προβλημάτων αυτών, όπως όρθια γραφεία, συσκευές και εφαρμογές στα κινητά.

Το Inc.com επέλεξε για εσάς τα τρία προϊόντα που έχουν ολοκληρώσει τη καμπάνια χρηματοδότησης τους ή βρίσκεται σε εξέλιξη και έχουν ως στόχο να κρατούν τους εργαζόμενοθς ενεργούς και να τους βοηθήσουν να καίνε θερμίδες ενώ κάθονται για αρκετές ώρες. που έχουν εισαχθεί ή αποφοίτησε η διαδικασία crowdfunding αποσκοπούν στο να παρέχουν τρόπους να παραμείνει ενεργή και κάψτε θερμίδες περίπου ακόμα και όταν η κρίσιμη ώρα απαιτεί πολλή καρέκλα. Παρέχουν επίσης συνδέσεις σε smartphones, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε και να μοιραστείτε τις προόδους στην ανάληψη της καρέκλας σας.

Όταν η «πίεση» κάνει καλό

Το ΤΑΟ WellShell πρόκειται για ένα μια μικρή σε μέγεθος τσέπης συσκευή (μοιάζει με το ποντίκι των υπολογιστών) που παρέχει μια έντονη προπόνηση όση ώρα εσείς κάθεστε. Με ρυθμίσεις που μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα, αλλά και να ελέγχονται από την εφαρμογή που συνοδεύει τη συσκευή το WellShell μπορεί να είναι αναζωογονητικό για κάθε εργαζόμενο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης.

Αυτό που χρειάζεται είναι να πιέσει κανείς τη συσκευή με τα χέρια του ή σε κάποια επιφάνεια (όπως πάνω στο γραφείο) και θα νιώσει αμέσως τους μύες τους ενεργοποιούνται, όπως ακριβώς γίνεται με τις pilates ή το planking (σανίδωμα).

Τι γίνεται κάτω απ’ το γραφείο;

Το Glyder είναι μία συσκευή εκγύμνασης που «ζει» κάτω από το γραφείο σας. Θυμίζοντας τις ψηφιακές ζυγαριές μαγειρικής, η συσκευή έχει δύο πετάλια στις πλευρές στα οποία τοποθετείτε τα πόδια σας για να ξεκινήσετε τη γυμναστική. Η κίνηση θυμίζει τις ασκήσεις που γίνονται στα ελλειπτικά μηχανήματα. Η μεγάλη ψηφιακή οθόνη στην κορυφή δείχνει τις θερμίδες που έχετε κάψει, τα βήματα που έχετε κάνει και πόσο κοντά είστε στον καθημερινό σας στόχος. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν και «σεταριστούν» με την αντίστοιχη εφαρμογή.

Τεντωθείτε κάνει καλό

Πόνοι στην πλάτη, η κακή στάση του σώματος και η τεμπελιά είναι όλες όψεις του ίδιου νομίσματος. Κάθε ένα από αυτά τα προβλήματα τροφοδοτεί το άλλο και γι ‘αυτό είναι δύσκολο να σπάσει ο κύκλος της ταλαιπωρίας του σώματος σας. Το Darma είναι ένα έξυπνο μαξιλάρι καθίσματος το οποίο καταγράφει τις συνήθειες σας. Η συσκευή κοστίζει 189 δολάρια και σας ενημερώνει σχετικά με τη βιοανάδραση ,τη στάση του σώματος σας και κάθε φορά που η στάση αυτή χαλάει και σας προτείνει ασκήσεις για να τεντωθείτε.