Gizelis Robotics: Παρουσιάζει το νέο μικροβιοκτόνο ρομπότ ROBOTSAFE™ UV-C με τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας

Gizelis Robotics: Παρουσιάζει το νέο μικροβιοκτόνο ρομπότ ROBOTSAFE™ UV-C με τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας
Το αυτοκινούμενο συνεργατικό ROBOTSAFE™ UV-C έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να παραμένουν λειτουργικές με ουσιαστική απολύμανση των χώρων.

Ένα νέο «made in Greece» καινοτόμο, μικροβιοκτόνο ρομπότ ROBOTSAFE™ UV-C υπεριώδους ακτινοβολίας λανσάρει στην ελληνική και διεθνή αγορά η Gizelis Robotics. Μετατρέποντας την ανάγκη για την αντιμετώπιση των επειγουσών υγειονομικών συνθηκών σε μια σύγχρονη και αξιόπιστη προϊοντική γραμμή, η Gizelis Robotics μετά το πρωτοποριακό ROBOTSAFE™ με τεχνολογία εκνέφωσης ρίχνει στη μάχη της γενικής απολύμανσης το νέο UV-C ρομπότ.

Το νέο καινοτόμο ρομπότ εξουδετερώνει το 99.9% των μικροβίων, ιών, βακτηρίων και φορτίου COVID-19.  Αξιοποιεί την υπεριώδη ακτινοβολία που επιδρά αποτελεσματικά στα μόρια RNA και DNA των μικροοργανισμών για να τους καταστήσει μη μολυσματικούς. Αυτό σημαίνει ότι οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν και να προκαλέσουν ασθένεια. Η τεχνολογία UV-C έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως σε χώρους όπου υπάρχει κίνδυνος μικροβιολογικής μόλυνσης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για περισσότερα από 40 χρόνια. Το νέο αυτοκινούμενο ρομπότ ROBOTSAFE™ UV-C υπεριώδους ακτινοβολίας διαθέτει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα:

  • Υβδριδικό συνεργατικό robot. Kινείται αυτόνομα σε όλους τους χώρους με ευελιξία και προσαρμοστικότητα.
  • Αποφεύγει εμπόδια και επανασχεδιάζει δυναμικά τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει. Διαθέτει αισθητήρες Laser 360ο μοιρών και 3D κάμερες για την αποφυγή εμποδίων και την κίνηση στο χώρο που το καθιστούν 100% ασφαλές κατά την κίνησή του.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επιφανειακή απολύμανση για τη μείωση της μετάδοσης βακτηρίων & ιών.
  • Είναι εύκολη και γρήγορη η εγκατάσταση και λειτουργία του.
  • Εξοικονομεί μπαταρία, με τον υπολογισμό της πιο σύντομης διαδρομής.
  • Απαιτεί ελάχιστη ως μηδενική συντήρηση.
  • Προσφέρει μεγάλη διάρκεια λειτουργίας
  • Λογισμικό και λειτουργία μέσω tablet και app εφαρμογής

Το αυτοκινούμενο συνεργατικό ROBOTSAFE™ UV-C έχει κατασκευαστεί για εταιρικούς χώρους και  εγκαταστάσεις, εμπορικούς χώρους, χώρους ψυχαγωγίας, σχολεία, ταχυφαγεία, βιομηχανίες, αποθήκες, κέντρα διανομής, αεροδρόμια και υγειονομικούς χώρους. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να παραμένουν λειτουργικές με ουσιαστική απολύμανση των χώρων των εργαζομένων που αποτελούν την κινητήρια δύναμη των επιχειρήσεων.

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Gizelils Robotics τονίζει: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την οικογένεια “made in Greece” προϊόντων υψηλής ρομποτικής τεχνολογίας ROBOTSAFE™ που έχουμε αναπτύξει. Με τα ρομπότ τεχνολογίας εκνέφωσης και τώρα με UV-C υπεριώδη ακτινοβολία, προσφέρουμε ολοκληρωμένες state-of-the-art λύσεις, που συμβάλουν δραστικά στην αποτελεσματική απολύμανση και υγιεινή όλων των χώρων εργασίας. Το νέο καινοτόμο ρομπότ υπεριώδους τεχνολογίας που σήμερα τοποθετούμε στην ελληνική και διεθνή αγορά ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις σύγχρονες υγειονομικές προκλήσεις της εποχής μας».

GIZELIS ROBOTICS

Βιομηχανική & επιχειρηματική αριστεία ρομποτικής

Η Gizelis Robotics είναι η πιο σύγχρονη εταιρία ρομποτικών λύσεων, προϊόντων και βιομηχανικών εφαρμογών στην Ελλάδα. Παρέχει τόσο μοναδικές και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και αγορές του εξωτερικού.

BROOKSTREET EQUITY PARTNERS LLP

Η Brookstreet Equity Partners (“Brookstreet”) είναι στρατηγικός εταίρος της Gizelis Robotics. Υποστηρίζει τον τομέα ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης της Gizelis Robotics. Η συνεργασία συνδυάζει την οικονομική εμπειρογνωμοσύνη και εμπορική υποστήριξη της Brookstreet στην Gizelis Robotics στο πλαίσιο της ανάπτυξης της αγοράς αυτοματισμών Industry 4.0.