Gizelis Robotics στη φετινή FoodTech: Καινοτόμες ρομποτικές λύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων

Gizelis Robotics στη φετινή FoodTech: Καινοτόμες ρομποτικές λύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων

Με καινοτόμες ρομποτικές λύσεις αυτοματισμού για τη βιομηχανία τροφίμων η Gizelis Robotics συμμετείχε στη φετινή διεθνή έκθεση FoodTech, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Οι λύσεις που παρουσίασε στην έκθεση η ομάδα της Gizelis Robotics συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον και εντυπωσίασαν τους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα καινοτόμα προϊόντα και εφαρμογές που η εταιρία προσφέρει στον δυναμικό κλάδο των τροφίμων.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν ρομποτικές λύσεις για διακίνηση, διαχείριση παλέτας, διαλογής τροφίμων, και παλετοποίησης κιβωτίων, όπως είναι:

  • MIR PALLET LIFT 1000-ΑΥΤΟNOMA ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΛΕΤΑΣ
  • MOTOMAN MH5 + MOTOSIGHT 2D-ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • AGV-ΑΥΤΟNOMO ΟΧΗΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΛΕΤΑΣ
  • COBOT STANDARD PLUS-ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΒΩΤΙΩΝ
  • CELL PALL DUAL-ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΒΩΤΙΩΝ.

Επίσης, παρουσιάστηκε και η σειρά αυτόνομων ρομπότ απολύμανσης ROBOTSAFE™:

  • ROBOTSAFE™ DRY FOG -ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
  • ROBOTSAFE™ UV-C -ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ,

καθώς και το ROBOTSAFE™ Tower UV-C DISINFECTION, ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ.

Η Gizelis Robotics είναι σήμερα ο μεγαλύτερος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας. Η εταιρία παρέχει ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού. Η Gizelis Robotics που αναγνωρίστηκε ως μια από τις TOP 5 νεοσύστατες ρομποτικές εταιρίες του κόσμου για βιομηχανικές εφαρμογές, παράγει σήμερα πρωτοποριακή -made in Greece- τεχνολογία αιχμής και αναβαθμίζει διαρκώς τις ολοκληρωμένες λύσεις «smart manufacturing» που προσφέρει στην αγορά κάνοντας πράξη τον παραγωγικό ψηφιακό μετασχηματισμό, με όρους Industry 4.0.

Ο κ. Γκιζελής με τον κ. Σπήλιο Λιβανό, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Μπραΐμης Managing Director της Gizelis Robotics, τόνισε: «Η φετινή FoodTech πραγματοποιήθηκε τηρώντας στο έπακρο όλα τα πρωτοκόλλα υγειονομικής ασφάλειας και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Από την πλευρά μας, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις λύσεις που αναπτύσσουμε σε υψηλόβαθμα στελέχη, καθώς και σε ειδικούς της παραγωγής και του supply chain, που ήρθαν φέτος απολύτως στοχευμένα, αναζητώντας συγκεκριμένες λύσεις για τις ανάγκες τους. Πραγματοποιήσαμε αρκετά ραντεβού με νυν και υποψήφιους πελάτες και πιστεύουμε ότι τέθηκαν οι βάσεις για νέες συνεργασίες στο άμεσο μέλλον. Εν κατακλείδι, για μια εταιρία όπως την Gizelis Robotics, που δεν εμφανίζει “λύσεις από το ράφι”, αλλά που αναπτύσσει διαρκώς νέα τεχνολογία αιχμής, η φετινή έκθεση αποδείχθηκε πολύ ουσιαστική και επιβεβαίωσε την τεχνολογική υπεροχή των εφαρμογών και λύσεων που προσφέρουμε στον κλάδο.»