Γλέζος: «Η κυβέρνηση θέλει να εκμεταλλευτεί τις απόψεις μου»

Γλέζος: «Η κυβέρνηση θέλει να εκμεταλλευτεί τις απόψεις μου»

Σχέδιο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς. 

Κυβερνητικό σχέδιο εκμετάλλευσης των απόψεών του, με στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε ο βουλευτής του κόμματος, Μανώλης Γλέζος, ως απάντηση σε όλους όσοι επικαλούνται τις δηλώσεις του και προβάλλουν τον ισχυρισμό ότι η πρόταση δυσπιστίας κατατέθηκε για να καλυφθούν τα προβλήματα στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Επιστολή του κ. Γλέζου, που αναρρώνει στο νοσοκομείο, ανέγνωσε στην ολομέλεια, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στην οποία ο κ. Γλέζος υπογραμμίζει: «Είμαι υποχρεωμένος να σας αναφέρω ότι ο λόγος μου ήταν σαφής. Στους διαστρεβλωτές των απόψεων μου θέλω μόνο να θυμίσω ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η εκμετάλλευση από συναδέλφους της κυβέρνησης των απόψεων μου για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αντιδεολογική πολιτική πράξη».

Διαβάστε ακόμη: Σαμαράς και Τσίπρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Βουλή

Ο κ. Γλέζος, στην επιστολή του αναφέρεται και στις εξελίξεις στην ΕΡΤ λέγοντας: «Αγαπητέ πρόεδρε. Αγαπητοί συνάδελφοι, ωσεί παρών, σας απευθύνω έκκληση να σκεφτείτε ότι ο Προμηθέας έδωσε το φως στους ανθρώπους και τον κάρφωσαν στον Καύκασο το Κράτος και η Βία. Αυταπατώνται. Κανένας δεν μπορεί και δεν θα καταφέρει να φιμώσει τη διαμαρτυρία του ελληνικού λαού στα λαοκτόνα μέτρα τους. Ανέσπερον κραυγάζει το φως της ελπίδας»

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ