Η gourmet εκδοχή του ποπ κορν

Η gourmet εκδοχή του ποπ κορν

Το Popy’s Gourmet Pop Corn μεταβαίνει από το Μαρούσι σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έμφαση στην ποιότητα και το σωστό marketing είναι οι βασικές αρχές που ακολουθούν όσες επιχειρήσεις θέλουν να κάνουν τη διαφορά και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των πελατών τους. Αυτή την πολιτική φαίνεται να εφαρμόζει το Popy’s Gourmet PopCorn στο Μαρούσι, δημιουργώντας μια νέα τάση στην κατανάλωση του πιο δημοφιλούς σνακ. Πίσω από την gourmet φιλοσοφία κρύβεται μια επιχείρηση που διανέμει pop corn σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και εξάγει παράλληλα το προϊόν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η νεοσύστατη εταιρεία που υποδέχτηκε για πρώτη φορά το καταναλωτικό κοινό λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, βασίστηκε στη λογική του να δοθεί μια άλλη διάσταση σε ένα τόσο γνώριμο σνακ, με έναν πιο υγιεινό τρόπο επεξεργασίας της πρώτης ύλης. Στο παρελθόν είχαν γίνει διάφορες προσπάθειες να δούμε το ποπ κορν πασπαλισμένο με άλλες γεύσεις, αλλά στη διάρκεια του χρόνου απεδείχθη ότι το κλασσικό παραμένει πιο ισχυρό.  Ωστόσο, το Popy’s Gourmet Popcorn αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον, κυρίως εκείνων που επιλέγουν στην καθημερινότητά τους έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Ντόνατς: H νέα μανία στην αγορά εστίασης

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά ,για την παραγωγή του χρησιμοποιείται μόνο θερμός αέρας, προκειμένου να είναι ελαφρύ, αφράτο και χωρίς καμία προσθήκη άλλων λιπαρών ουσιών και ελαίων. Στη συνέχεια, για να δημιουργηθούν οι gourmet γεύσεις του ποπ κορν τοποθετούνται τα εκάστοτε υλικά, μέσα σε ειδικές κατσαρόλες από χαλκό.

Τα CheeseCorn, με το φρεσκολιωμένο τυρί cheddar πάνω σε ποπ κορν και το χειροποίητο CaramelCorn με την επικάλυψη καραμέλας θεωρούνται από τις πιο εμπορικές γεύσεις. Υπάρχουν επίσης τα Macadamia CaramelCorn με τραγανά μακαντάμια και λαχταριστή καραμέλα και το Cashew CaramelCorn με ξηρούς καρπούς. Η επιχείρηση έχει προνοήσει και για τους λάτρεις της σοκολάτας με την παραγωγή του Chocolate CaramelCorn.

Διαβάστε επίσης: Η εταιρεία της Ξάνθης που έβαλε το ποπ κορν σε κουβά

Η παραγωγή γίνεται επί τόπου στο κατάστημα καθημερινά από τις 11πμ ως τις 9μμ. Για όσους δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου να μεταβούν μέχρι το Μαρούσι, υπάρχει στη διάθεσή τους και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Popy’s Gourmet Popcorn από το οποίο μπορεί να γίνει παραγγελία και να παραδοθεί το προϊόν στο χώρο του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται στα 4,95 ευρώ ανά συσκευασία, ενώ για την αποστολή εκτός Ελλάδος το κόστος ανεβαίνει στα 11,95 ευρώ ανά συσκευασία. Η ποσότητα που περιέχεται σε κάθε συσκευασία είναι 120 γραμμάρια gourmet ποπ κορν που καλύπτει περίπου τις ανάγκες 14 με 16 ατόμων.

Mikel: Το μυστικό του νέου βασιλιά των καφέ

Επίσης, η εταιρεία έχει περάσει και στο κομμάτι των επιχειρηματικών δώρων. Από τα κρασιά, τα στυλό και τα αξεσουάρ που έκαναν παλαιότερα δώρο οι επιχειρηματίες στους εργαζομένους τους, σήμερα μπορούν με έναν πιο οικονομικό τρόπο να ευχαριστήσουν συνεργάτες και υπαλλήλους. Το gourmet pop corn βγαίνει και σε εταιρική συσκευασία στην οποία ο εκάστοτε επιχειρηματίας μπορεί να προσθέσει το λογότυπο της εταιρείας του.