«Γραφική με φτωχά νομικά η Κωνσταντοπούλου»

«Γραφική με φτωχά νομικά η Κωνσταντοπούλου»

Σκληρή γλώσσα από τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Νίκο Αλιβιζάτο για την Πρόεδρο της Βουλής.

Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα μίλησε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Στα διακόσια χρόνια του κοινοβουλευτικού βίου αυτά που γίνονται σήμερα με την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχουν ξαναγίνει» είπε και τα χαρακτήρισε τριτοκοσμικά.

Έκανε λόγο για ένα «γραφικό» πρόσωπο που συμπεριφέρεται σαν να είναι ο Μέγας Ναπολέων. «Όλα όσα κάνει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι παράλογα και αστεία όπως αστεία είναι και αυτά που κάνει στη Διάσκεψη των Προέδρων [της Βουλής]», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλιβιζάτος, επικρίνοντας σκληρότατα τη στάση της Προέδρου της Βουλής για το κατά πόσον έπρεπε να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν αρχίσει η διαδικασία των διερευνητικών εντολών.

«Στο τέλος θα διατάξει και την Αστυνομία να προσαγάγει τον [Γιάννη] Στουρνάρα. Η περίπτωση της κ. Κωνσταντοπούλου είναι γραφική […] Θυμίζει κάποιον που λέει ότι είναι ο Μέγας Ναπολέων».

Επίσης ο καθηγητής του συνταγματικού δικαίου χαρακτήρισε την περίπτωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου γραφική και τα νομικά της φτωχά. Εξέφρασε επίσης τον επιστημονικό αποτροπιασμό του, για τον τρόπο που συγκαλεί με ένα μόνο κόμμα και μάλιστα αποσχισθέν από ένα άλλο, τις Επιτροπές της Βουλής.