#greecefromhome: Η τουριστική Ελλάδα στην εποχή της πανδημίας

#greecefromhome: Η τουριστική Ελλάδα στην εποχή της πανδημίας
Άποψη της Ακρόπολης και του Σαρωνικού απο τον Λυκαβηττό , Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το υπουργείο Τουρισμού μαζί με Google και Μarketing Greece λανσάρουν την πλατφόρμα «Greece From Home».

Με βήμα ταχύ το υπουργείο Τουρισμού απαντά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει για πρώτη φορά η ελληνική τουριστική βιομηχανία, με αφορμή την πανδημία και παρουσίασε σήμερα σε «τηλέ συνέντευξη τύπου» την διαδικτυακή πλατφόρμα «Greece From Home», αποτέλεσμα της συνεργασίας, του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με την Marketing Greece και την Google.

Μία πλατφόρμα που έρχεται να δώσει στους διαδικτυακούς επισκέπτες της, τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Ελλάδας, να «ταξιδέψουν» στα χώρια και τις πόλεις της, να κρατήσουν ζωντανή την επαφή με την ελληνική κουλτούρα. Πάντα μένοντας σπίτι. «Η Ελλάδα μένει σπίτι, αλλά δεν μένει σπίτι», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Στη σημερινή τηλε-συνέντευξη τύπου, παρόντες ήταν ο επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer) στην προεδρία της κυβέρνησης Στηβ Βρανάκης, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, η διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece Ιωάννα Δρέττα και η γενική διευθύντρια της Google Νοτιανατολικής Ευρώπης Πέγκυ Αντωνάκου.