Γρήγορες συναλλαγές από την Εθνική Τράπεζα

Γρήγορες συναλλαγές από την Εθνική Τράπεζα

Νέος διαδικτυακός τόπος και Internet Banking από την ΕΤΕ.

Διαθέσιμος πλέον στους συναλλασσόμενους με την Εθνική ο νέος διαδικτυακός τόπος της Εθνικής Τράπεζας, www.nbg.gr και το αναβαθμισμένο i-bank Internet Banking για ιδιώτες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε και προσφέρει στους πελάτες της μια νέα εμπειρία ηλεκτρονικής τραπεζικής, αξιοποιώντας το μοντέλο «Everyday Bank» της εταιρείας Accenture, που την κατατάσσει πρωτοπόρο τράπεζα στην Ελλάδα στον τομέα αυτό.

Το νέο site και το νέο i-bank Internet Banking διαθέτουν σύγχρονη και λιτή σχεδίαση, σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις. Οι οθόνες παρουσίασης περιεχομένου προσαρμόζονται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου (responsive design) και σε συνδυασμό με τις εμπλουτισμένες multi-media δυνατότητες, παρέχουν ένα πολύ πιο φιλικό περιβάλλον στο χρήστη.

Η νέα πλατφόρμα ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις και βέλτιστες πρακτικές στο επίπεδο της λειτουργικότητας. Η πλοήγηση του χρήστη για την ανεύρεση του επιθυμητού περιεχομένου γίνεται εύκολα και γρήγορα, απαιτώντας λιγότερα βήματα. Στην περίπτωση του Internet Banking, ο χρήστης μπορεί να δει από την πρώτη σελίδα τη συνολική εικόνα των προϊόντων του και να εκτελέσει άμεσα όλες τις βασικές λειτουργίες συναλλαγών και πληροφόρησης.

Ταυτόχρονα, οι νέες υποδομές επιτρέπουν την άμεση επικαιροποίηση του περιεχομένου από τις διαχειριστικές μονάδες της Τράπεζας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η έγκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των επισκεπτών τού site για τα προϊόντα/υπηρεσίες, αλλά και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Τράπεζα.

Η νέα πλατφόρμα είναι ευθυγραμμισμένη με τα σύγχρονα πρότυπα που έχουν επικρατήσει στο διαδίκτυο (πχ HTML5, CSS3), ώστε να εξασφαλίζεται συμβατότητα με τις τρέχουσες και επόμενες εκδόσεις των προγραμμάτων πλοήγησης τελευταίας τεχνολογίας.

Ο νέος διαδικτυακός τόπος και το i-bank Internet Banking αναπτύχθηκαν από την Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με τις Microsoft Ελλάδος και Wedia Digital Agency και βασίστηκαν στις παγκόσμια αναγνωρισμένες τεχνολογίες Microsoft.NET και Sharepoint Server. Τον μοντέρνο σχεδιασμό επιμελήθηκε η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στο χώρο του design, Beetroot Design Group.

Διαβάστε ακόμα:

«Φουσκωμένοι» οι λογαριασμοί των τραπεζιτών και το 2013

Καινοτόμος επιχειρηματικότητα από την Endeavor και την Εθνική

Η πρώτη επικεφαλής ασφαλιστικής πολυεθνικής στην Ελλάδα