Grivalia: Υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση χαρτοφυλακίου τεσσάρων ακινήτων-υπεραγορών

Grivalia: Υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση χαρτοφυλακίου τεσσάρων ακινήτων-υπεραγορών

Την υπογραφή δεσμευτικού συμβολαιογραφικού προσυμφώνου για την απόκτηση τεσσάρων ακινήτων–υπεραγορών, δύο εκ των οποίων στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ, υλοποιώντας την επενδυτική στρατηγική της.

Τα ακίνητα διαθέτουν συνολική επιφάνεια 90.000 τμ περίπου, αποτελούμενη από χώρους κύριας χρήσης, καθώς και υπόγειους βοηθητικούς χώρους και είναι πλήρως εκμισθωμένα σε μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο.

Το οριστικό συμβόλαιο θα υπογραφεί εντός προσυμφωνημένης προθεσμίας από την υπογραφή του δεσμευτικού προσυμφώνου και υπό τον όρο της προηγούμενης εκπλήρωσης προϋποθέσεων που περιγράφονται αναλυτικά σε αυτό. Το συνολικό τίμημα που θα καταβληθεί κατά την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου, ανέρχεται στα 117,06 εκατ. ευρώ, ενώ, βάσει της συμφωνίας, προβλέπεται και καταβολή συμπληρωματικού τιμήματος, ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, μετά την πάροδο συγκεκριμένης χρονικής προθεσμίας και εφόσον συντρέξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η δε απόδοση της επένδυσης βρίσκεται πλησίον του 9%.