H Amazon ανακοίνωσε 50.000 νέες θέσεις εργασίας

H Amazon ανακοίνωσε 50.000 νέες θέσεις εργασίας
Photo:

Σύμφωνα με τον κολοσσό του ηλεκτρονικού εμπορίου, πάνω από 10.000 ανοιχτές θέσεις θα είναι μερικής απασχόλησης στα κέντρα διαλογής της εταιρείας.

Η Amazon έβαλε στόχο να καλύψει 50.000 ανοικτές θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, διοργανώνοντας Amazon Jobs Day τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

H εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου σε διάφορες πόλεις της χώρας, όπου θα δίδονται πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους, ενώ θα γίνονται επί τόπου προσφορές.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου, πάνω από 10.000 ανοιχτές θέσεις θα είναι μερικής απασχόλησης στα κέντρα διαλογής της εταιρείας.

«Η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει χιλιάδες επί τόπου προσφορές για θέσεις εργασίας σε καταρτισμένους υποψήφιους που θα κάνουν αίτηση στο πλαίσιο της Amazon Jobs Day» σημειώνεται στην ανακοίνωση, ενώ ο αντιπρόεδρος του τμήματος HR της εταιρείας, Tζον Όλσεν προσέθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε σπουδαίες δουλειές που θα προσφέρουν εξαιρετικά ανταγωνιστικούς μισθούς».