H έξοδος του Σουμάχερ από την εντατική δεν συνοδεύεται με καλά νέα

H έξοδος του Σουμάχερ από την εντατική δεν συνοδεύεται με καλά νέα

Βγαίνει από την εντατική, ωστόσο το πιθανότερο είναι να μην έχει σημειωθεί ιδιαίτερη πρόοδος στην κατάσταση της υγείας του.

Ο λόγος για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, τον Μίκαελ Σουμάχερ, τον οποίο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail , οι γιατροί ετοιμάζονται να βγάλουν από την εντατική ώστε να συνεχίσει τη νοσηλεία του στην πτέρυγα της αποκατάστασης, στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Η αγγλική εφημερίδα «οδηγείται», από αυτή την εξέλιξη, στο συμπέρασμα πως «αφού ο Σουμάχερ βγαίνει από την εντατική, αυτό σημαίνει ότι  δεν κινδυνεύει πια να πεθάνει από τα τραύματά του» και προσθέτει: «Ωστόσο το πιθανότερο είναι να μην έχει υπάρξει ιδιαίτερη πρόοδος στην κατάσταση της υγείας του».

Στο ίδιο μήκος κύματος «κινείται» και το ρεπορτάζ του  γερμανικού περιοδικού Bunte που σημειώνει: «Η μεταφορά Σουμάχερ σε μια ειδική πτέρυγα αποκατάστασης έχει ετοιμαστεί και οι πιθανότητες πλήρους αποκατάστασης έχουν μειωθεί».

Η εφημερίδα Abendzeitung του Μονάχου ανέφερε επίσης επικαλούμενη ανώνυμες ιατρικές πηγές ότι ο Σουμάχερ έχει ήδη μετακινηθεί σε αυτήν την πτέρυγα μέσα στην κλινική της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται.

Ωστόσο, ειδικοί γύρω από τέτοιου είδους τραυματισμούς σημειώνουν ότι για τον άτυχο Σουμάχερ: «Αν ήταν να ξυπνήσει, αυτό θα είχε ήδη συμβεί».

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr