H Ιωάννα Δρέττα CEO στο ΔΣ της Marketing Greece

H Ιωάννα Δρέττα CEO στο ΔΣ της Marketing Greece

Διαδέχεται τον Ιωσήφ Πάρσαλη, ο οποίος, από την ίδρυσή της Marketing Greece, ήταν στο τιμόνι της εν λόγω εταιρείας.

Την τοποθέτηση της Ιωάννας Δρέττα στη θέση της γενικής διευθύντριας και διευθύνουσας συμβούλου της εταιρείας ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Marketing Greece.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η κα Δρέττα διαδέχεται τον Ιωσήφ Πάρσαλη, ο οποίος, από την ίδρυσή της Marketing Greece, ήταν στο τιμόνι της εν λόγω εταιρείας. Η παρούσα αλλαγή έρχεται να επιβεβαιώσει τις προθέσεις της νέας ηγεσίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων για αλλαγές στην Marketing Greece με στόχο την καλύτερη δράση της στο μέτωπο της προβολής των ελληνικών προορισμών.

Ο πρόεδρος της Marketing Greece και πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Α. Ρέτσος δήλωσε σχετικά: «Μετά από ένα επιτυχημένο κύκλο στο τιμόνι της Marketing Greece, ευχόμαστε στον Ιωσήφ κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Η αποτελεσματικότητα και η προσήλωσή του παραμένουν παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα της εταιρείας. Είμαστε βέβαιοι ότι η Ιωάννα, με τη γνώση και την εμπειρία της στα θέματα του τομέα, θα διασφαλίσει και θα ενδυναμώσει περαιτέρω την πορεία της ετρείας».

Η κα Δρέττα, έως πρότινος ήταν σύμβουλος προέδρου ΣΕΤΕ, ενώ έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα και έχει πολυετή εμπειρία στον τουρισμό.