H ιστοσελίδα για άπιστους συζύγους που καταστρέφει ζωές

H ιστοσελίδα για άπιστους συζύγους που καταστρέφει ζωές

Η υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα Ashley Madison διαλύει γάμους στις ΗΠΑ.

Η υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα Ashley Madison διαλύει γάμους στις ΗΠΑ. Πολλοί άνθρωποι που έχουν πληγεί άμεσα από τη διαρροή δεδομένων από την ιστοσελίδα εξωσυζυγικών σχέσεων AshleyMadison.com απευθύνθηκαν στο CNN Money για να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

Η «Άννα» (όλες οι μαρτυρίες δημοσιεύτηκαν ανώνυμα) είναι μια σαραντάρα επιχειρηματίας που σύντομα πρόκειται να λάβει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Την περασμένη Πέμπτη έμεινε ξύπνια στέλνοντας μηνύματα σε οχτώ παντρεμένους άνδρες με τους οποίους σύναψε σχέσεις αφότου τους γνώρισε στην Ashley Madison.

Η ίδια λέει ότι όλοι τους είναι φοβερά αγχωμένοι γιατί φοβούνται ότι οι γυναίκες τους θα χρησιμοποιήσουν εργαλεία διαδικτυακής αναζήτησης για να εντοπίσουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποίησαν για να εγγραφούν στο site εξωσυζυγικών σχέσεων.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Άννα φοβάται και για την ίδια της τη δουλειά στον κλάδο των χρηματοοικονομικών. Οι πελάτες της είναι ζευγάρια και μικρές επιχειρήσεις, και τρέμει μήπως εκτεθεί στα μάτια τους εάν ανακαλύψουν ότι και η ίδια ήταν εγγεγραμμένη στην ιστοσελίδα.

«Θα χάσω τη δουλειά μου, τις επαφές μου» λέει στο CNN Money. «Θα μπορούσε όλο αυτό να μου προκαλέσει μεγάλη ζημιά».

Η «Κίμπερλι», πάλι, είναι νευροφυσιολόγος από τη Βιρτζίνια που ταξιδεύει πολύ λόγω της δουλειάς της. Έμαθε για το χακάρισμα της ιστοσελίδας Ashley Madison από τον τύπο, και είπε να δοκιμάσει να βάλει το email του άντρα της σ’ ένα σχετικό εργαλείο αναζήτησης.

Η διεύθυνση ήταν, τελικά, ανάμεσα σ’ αυτές που διέρρευσαν. Τον πήρε αμέσως τηλέφωνο. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ήταν χρήστης στο site, και έπεσε σε αντιφάσεις.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά εγώ τελείωσα. Δεν τον εμπιστεύομαι πια», λέει η Κίμπερλι στο CNN Money.

Πλέον, μένει με τους γονείς της, ενώ ο σύζυγός της μαζεύει αυτές τις μέρες τα πράγματά του από το σπίτι, αναζητώντας παράλληλα ένα άλλο μέρος για να μείνει.