H OCTANE Management Consultants αναγνωρίστηκε ως Great Place to Work

H OCTANE Management Consultants αναγνωρίστηκε ως Great Place to Work
Μια διάκριση που επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρείας στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό.

Η OCTANE Management Consultants, συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα λαμβάνοντας την Πιστοποίηση του Great Place to Work®. Η πιστοποίηση, που αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία, ήρθε ως αποτέλεσμα μιας διαδικασίας αναλυτικής αξιολόγησης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work® Hellas σχετικά με το περιβάλλον εργασίας που έχει κτίσει η OCTANE.

Η σημαντική αυτή διάκριση, που ήρθε μάλιστα με εμφατικό τρόπο καθώς η OCTANE συγκέντρωσε βαθμολογία 97% στη συνολική αξιολόγησή της ως εργασιακό περιβάλλον από τους συμμετέχοντες, επιβεβαιώνει την έμπρακτη εφαρμογή της δέσμευσης της εταιρείας στο να λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος. Για την OCTANE αποτελεί δομικό στοιχείο της λειτουργίας της η διαρκής ενδυνάμωση των στελεχών της και η ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, ενώ ταυτόχρονα, στρατηγικής σημασίας προτεραιότητα είναι η δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας που βασίζεται στον σεβασμό και την ανάπτυξη και  διατήρηση ανθρώπινων σχέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έρευνα αξιολόγησης επικεντρώθηκε σε μια σειρά  παραμέτρων που συνθέτουν τη συνολική εμπειρία κάθε εργαζόμενου στον εργασιακό του χώρο όπως: η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασμός προς τους εργαζομένους, το αίσθημα δικαιοσύνης, η υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι και η συντροφικότητα που αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο.

Με αφορμή την απόκτηση της πιστοποίησης του Great Place to Work, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟCTANE, Γιάννης Σπυρόπουλος σημείωσε: «Μέσα σε ένα ιδιαίτερα  ανταγωνιστικό περιβάλλον, ο εργαζόμενος αποτελεί σημείο αναφοράς για την OCTANE.  Η πιστοποίησή μας ως Great Place to Work® έχει για εμάς βαρύνουσα σημασία,  αφού  προέρχεται από τους δικούς μας ανθρώπους. Η αναγνώριση αυτή, αποτελεί για εμάς κίνητρο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε διαρκώς για τη βελτίωση της καθημερινότητας, τη συστηματική εκπαίδευση κι ανάπτυξη των δεξιοτήτων των στελεχών μας και τη διασφάλιση της ψυχικής και σωματικής υγείας και ευεξίας όλων των μελών της ομάδας μας. Κυρίως όμως, ενδυναμώνει την προτεραιότητα που δίνουμε στην Octane στις ανθρώπινες σχέσεις. Όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τους πελάτες μας με γνώμονα την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, την ακεραιότητα και την συνεργατικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: